PHOEBE I CHANDLER

Lisa Kudrow oprostila se od Matthewa Perryja dirljivom objavom: ‘Hvala što si mi vjerovao‘

‘Phoebe‘ se oprostila od ‘Chandlera‘ uz emocionalnu poruku i polaroid fotografiju sebe i slavnog glumca

Lisa Kudrow i Matthew Perry

 Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/landmark/profimedia

Slavna glumica Lisa Kudrow, koja je u popularnoj seriji ‘Prijatelji‘ utjelovila Phoebe, zahvalila je neprežaljenom kolegi Matthewu Perryju, koji je u spomenutoj seriji glumio Chandlera, na njegovom "otvorenom srcu" u objavi na Instagramu kojom mu je odala počast.

- Snimali smo pilot epizodu, "Friends Like Us", "pokupili" su nas i ubrzo smo bili na NBC-u. Dok smo se još zbližavali i upoznavali, predložio si da igramo poker i učinio si ga tako zabavnim. Hvala ti na tome - započela je kultna Phoebe svoju emocionalnu poruku preminulom kolegi, uz polaroid fotografiju sebe i Perryja s početka snimanja "Prijatelja".

- Hvala ti što si me toliko nasmijavao da su me boljeli mišići, a suze tekle niz lice svaki dan. Hvala ti na tvojem otvorenom srcu u šesterostranoj vezi koja je zahtijevala kompromis. I puno ‘‘pričanja‘‘ - dodala je u objavi.

Nadalje, zahvalila mu je što se "pojavio na poslu kad mu nije bilo dobro". Istaknula je da je i tada bio "potpuno briljantan" te se zahvalila za "najboljih 10 godina koje čovjek može imati".

- Hvala što si mi vjerovao. Hvala ti za sve što sam naučila o milosti i ljubavi poznavajući te. Hvala ti na vremenu koje sam provela s tobom, Matthew - istaknula je.

Inače, 60-godišnja Kudrow posljednja je od glavnih glumaca serije "Prijatelji" koja je javno odala počast Perryju dva tjedna nakon njegove smrti. Matt LeBlanc bio je prvi koji je prekinuo šutnju ranije ovog tjedna, a nakon njega Courteney Cox, Jennifer Aniston i David Schwimmer, piše Page Six.

Podsjetimo, Perry je umro 28. listopada u hidromasažnoj kadi u svome domu u Los Angelesu. Imao je 54 godine, a TMZ je izvijestio da je glumac pronađen beživotan u jacuzziju. Prošlog je petka pokopan na Forest Lawn Memorial Parku u Los Angelesu gdje počivaju mnoge poznate zvijezde kao što su Paul Walker i Carrie Fisher. Na pogreb su mu, osim obitelji i prijatelja, došle i kolege iz "Prijatelja“. Osim tugujuće obitelji i prijatelja, s popularnim glumcem oprostili su se i milijuni fanova diljem svijeta te su pred njegovu kuću u Los Angelesu donijeli cvijeće, svijeće i poklone.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:37