‘BIO JE DIO MOJE DNK‘

Jennifer Aniston oprostila se od Matthewa Perryja, fanove je ganula do suza: ‘Pogledajte poruku koju mi je poslao‘

‘Kako je sam rekao, ako ne čuje ‘smijeh‘ mislio je da će umrijeti. Život mu je doslovno ovisio o tome‘
 Tammie Arroyo/Aff-usa.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Tammie Arroyo/aff-usa.com/mega/the Mega Agency/profimedia

Dva tjedna nakon šokantne smrti Matthewa Perryja, počast svom kolegi iz kultne serije "Prijatelji" odala je i Jennifer Aniston.

U svojoj objavi na Instagramu napisala je kako će ga najviše pamtiti po tome što ih je sve nasmijavao.

- Ako ne čuje ‘smijeh’ mislio je da će umrijeti - riječi su kojima je najbolje opisala karakter svog dobrog prijatelja. Kazala je i kako ga je duboko voljela i kako su njih šestero ‘odabrana obitelj‘.

"Oh, čovječe, ovo me duboko pogodilo... Oprostiti se s našim Mattyjem bio je ludi val emocija kakav nikad prije nisam iskusila. Svi mi u nekom trenutku života doživimo gubitak. Gubitak života ili gubitak ljubavi. Biti u mogućnosti da zaista zastanete u ovoj tuzi omogućuje vam da osjetite trenutke radosti i zahvalnosti što ste nekoga tako duboko voljeli. I voljeli smo ga duboko. Bio je dio naše DNK. Uvijek je bilo nas 6. Ovo je bila odabrana obitelj koja je zauvijek promijenila smjer onoga što smo bili i kakav će biti naš put. Matty je ZNAO da voli nasmijavati ljude. Kako je sam rekao, ako ne čuje ‘smijeh‘ mislio je da će umrijeti. Život mu je doslovno ovisio o tome. I bogme je uspio u tome. Sve nas je nasmijavao. I jako se smijao. Posljednjih nekoliko tjedana pregledavala sam poruke koje smo slali jedno drugom. Smijeh, plač pa opet smijeh. Čuvat ću ih zauvijek. Našla sam jedan SMS koji mi je poslao bez razloga jednog dana. To sve govori. Pogledajte drugi slajd...", napisala je Jennifer, pa na drugoj fotografiji priložila screenshot njegove poruke koja je glasila: "To što sam te nasmijao mi je uljepšalo dan."

"Matty, jako te volim i znam da si sada potpuno miran i bez ikakve boli. Pričam s tobom svaki dan... ponekad te gotovo mogu čuti kako govoriš "možeš li BITI išta luđa?"

Odmaraj mali brate.

Uvijek bi mi uljepšao dan…"

Podsjetimo, Perry je umro 28. listopada u hidromasažnoj kadi u svome domu u Los Angelesu. Imao je 54 godine, a TMZ je izvijestio da je glumac pronađen beživotan u jacuzziju nakon što je dva sata ranije tog dana igrao piklbol. Prošlog je petka pokopan na Forest Lawn Memorial Parku u Los Angelesu gdje počivaju mnoge poznate zvijezde kao što su Paul Walker i Carrie Fisher. Na pogreb su mu, osim obitelji i prijatelja, došle i kolege iz "Prijatelja“.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 11:52