DOBAR TAJ 60-I...

Lauren Sanchez počastila Jeffa Bezosa prozirnom haljinom kroz koju se vidi sve: ‘Sretan rođendan, dušo!‘

54-godišnja bivša TV novinarka pritom je pokazala nevjerojatnu figuru u crnoj, mrežastoj Dolce & Gabbana haljini

Lauren Sanchez i Jeff Bezos

 Instagram/Profimedia/

Jeff Bezos sretan je čovjek, a njegova Lauren Sanchez nastoji svakog dana podsjetiti ga na to... Sada je na društvenim mrežama podijelila selfie sa svojim zaručnikom povodom proslave njegova 60. rođendana u Parizu.

54-godišnja bivša TV novinarka pritom je pokazala nevjerojatnu figuru u crnoj, mrežastoj Dolce & Gabbana haljini. Izazovna haljina otkrivala je crni grudnjak i donje rublje dok Lauren zavodljivo gleda u kameru.

"Sretan rođendan, dušo", napisala je u opisu objave koja je vrlo brzo prikupila više od 9000 lajkova.

Bezos je očito bio zadovoljan seksi fotografijom, pa je odgovorio: "Sretan sam što sam na ovom putovanju oko sunca s tobom."

Par je proslavio njegov okrugli rođendan u Gradu ljubavi, a Sanchez je u petak ujutro podijelila fotografiju s pogledom na Eiffelov toranj.

“Najbolje jutro sa slavljenikom”, napisala je u opisu i nastavila svog ‘ljepotana milijardera‘ zasipati rođendanskom ljubavlju.

Nakon što su Bezosov 60. rođendan proveli u Parizu, slavni je par avionom otputovao u Milano u Italiji. Tijekom vikenda fotografirani su na reviji u sklopu Tjedna mode u tom gradu.

"Samo ponosna mama. Bio je pravi dar gledati svog sina Nikka Gonzaleza kako šeta pistom za Dolce & Gabbanu u Milanu. Čestitam, ljubavi moja", napisala je ponosna mama u opisu videa objavljenom na Instagramu.

Sanchez je pritom nosila crnu minicu i dekoltirani top koji je istaknuo njezin raskošni dekolte. Zaljubljeni par Novu je godinu također dočekao zajedno, i to na njegovoj superjahti Koru vrijednoj 500 milijuna dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:44