‘GOSPOĐA BEZOS‘

Lauren partijala na Bezosovoj jahti u vatrenom izdanju: Bujni dekolte pršti iz seksi haljine, djevojke su se razuzdale...

Mnoštvo obožavatelja i slavnih prijatelja poželjelo je Sánchez sretan rođendan u odjeljku za komentare

Lauren Sanchez i njene prijateljice

 Screenshot/instagram/

Lauren Sánchez je povodom proslave svog 54. rođendana odjenula dekoltiranu haljinu te podijelila fotografije svojih prijateljica i sebe na jahti zaručnika Jeffa Bezosa, Koru. Zabavljale su se u St. Bartsu, i to u sličnim crvenim haljinama, prenosi Page Six.

- Dan prije svog rođendana, preplavljena sam ljubavlju i zahvalnošću što ću slaviti s ovim nevjerojatnim ženama koje su tako veliki dio mog života - napisala je Sánchez.

Bivša voditeljica televizijskih vijesti, koja se u svibnju zaručila za spomenutog milijardera, naglasila je da joj "ove žene nisu samo prijateljice, već ih smatra obitelji, vjeruje im i duboko ih voli". Na fotografijama, Sánchez i njezine prijateljice nosile su atraktivne crvene haljine, a slavljenica je nosila dekoltiranu haljinu s potpisom Nensi Dojake, s izrezima i prozirnim dijelovima ispod grudi.

image

Lauren Sanchez i njene prijateljice

Screenshot/instagram/

Buduća gospođa Bezos raspustila je kosu i nosila zlatnu ogrlicu sa slovom "B".

Inače, taj komad nakita nije jedini povezan s Bezosom: Sánchez je ranije viđena kako nosi 4400 dolara vrijednu dijamantnu ogrlicu Alison Lou s natpisom “Mrs. B.” Dok je slavljenica nosila dugu haljinu, njezina sestra, Elena Blair i nekoliko njezinih prijateljica nosile su kraće haljine.

image

Lauren Sanchez

Screenshot/instagram/

Mnoštvo obožavatelja i slavnih prijatelja poželjelo je Sánchez sretan rođendan u odjeljku za komentare, a posebno su se istakle čestitke Kris Jenner, Kim Kardashian, Ivanka Trump i stilistica Victorije Trilling.

image

Jeff Bezos i Lauren ovog ljeta u Francuskoj

Cry-ma./The Photo One/Profimedia

Podsjetimo, Lauren i osnivač Amazona su nerazdvojni otkako su počeli hodati 2018. godine. Naime, njihova ljubavna priča započela je 2019., no družili su se u tajnosti sve dok njegov razvod od supruge MacKenzie Scott, s kojom je bio u braku 25 godina, nije finaliziran. Glasine o zarukama para prvi put su počele kolati u prosincu 2019., kada je Sánchez viđena kako nosi ogroman prsten u obliku srca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 05:32