MET GALA 2023.

Kim Kardashian srela bivšeg na crvenom tepihu, no svi komentiraju haljinu: ‘Jako podsjeća na ono snimanje za Playboy...‘

Nakratko su se podružili i fotografirali tijekom razgovora s pjevačem Usherom

Kim Kardashian

 Angela Weiss/Afp

Reality zvijezda Kim Kardashian i komičar Pete Davidson, koji su prekinuli u kolovozu 2022., ponovno su se okupili na Met Gali 2023. u ponedjeljak.

Prošle godine, par je zajedno prošetao tepihom, a ove su se godine nakratko podružili i fotografirali tijekom razgovora s pjevačem Usherom.

Komičar, koji se odlučio za ležerno izdanje- majicu kratkih rukava brenda Fendi, kožne hlače i baloner, nasmiješio se svojoj bivšoj, koja je nosila Schiaparelli haljinu s korzetom prepunim bisera.

image

Pete Davidson i Michelle Yeoh

Angela Weiss/Afp

Naime, spomenuta je haljina neodoljivo podsjećala na haljinu koju je Kim već nosila, odnosno, haljinu ukrašenu draguljima koju je odijenula tijekom svog prvog photoshoota za Playboy 2007. godine. Na snimanju, koje je postalo poznato zbog prve sezone reality showa "Keeping up with the Kardashians”, reality zvijezda je nosila samo bisere, bez ičega drugog ispod.

image

Kim Kardashian

Angela Weiss/Afp
image

Kim Kardashian

Angela Weiss/Afp

- Molim vas, recite mi da nisam jedini koji je odmah pomislio na njezino snimanje za Playboy - napisao je jedan korisnik TikToka o odjevnoj kombinaciji popularne Kim.

image

Pete Davidson

Angela Weiss/Afp

- Kim Kardashian je doista rekreirala svoje Playboy snimanje za Met Galu, još je jedan korisnik društvenih medija napisao na Twitteru, dok se treći složio da stil "malo podsjeća na njezino fotografiranje za Playboy, ali otmjenije".

Prošle godine, 42-godišnja Kim je također privukla pažnju zbog kultne haljine Marilyn Monroe koju je odjenula. Naime, haljina je bila toliko uska da joj je tadašnji dečko, Pete Davidson, morao pomoći da se popne stepenicama.

image

Kim Kardashian i Pete Davidson na Met Gali 2022.

Angela Weiss/Afp

Par je bio u vezi devet mjeseci, a upoznali su se na snimanju “Saturday Night Livea”, točnije, na snimanju epizode u listopadu 2021. godine. Razišli su se u kolovozu 2022., a izvor je tada rekao Page Sixu da su Kardashian i Davidson "odlučili biti samo prijatelji".

- Oni jako vole i poštuju jedno drugo, ali otkrili su da je uz udaljenost i zahtjevne rasporede teško održavati vezu - objasnio je izvor blizak bivšem paru Page Sixu kada su prekidali.

Međutim, njihova razlika u godinama također je utjecala na njihov prekid, a tada je izvor tvrdio da je Davidson "potpuno spontan i impulzivan i želi da ona s njim odleti u New York ili bilo gdje, no Kardashian ima četvero djece i mora se usredotočiti na njih”.

Davidson trenutno hoda sa svojom kolegicom iz serije "Bodies Bodies Bodies", Chase Sui Wonders, koja je bila odsutna s velike modne večeri. U međuvremenu, Kardashian je šutjela o svom ljubavnom životu nakon prekida s komičarem. Iako je ranije ove godine uklonio svoje tetovaže koje je posvetio Kardashian, izjasnio se da neće spominjati svoju slavnu bivšu dok će voditi "SNL" ovog mjeseca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:56