ZASPI PLAČUĆI

Kim Kardashian iskreno o ulozi majke četvero djece: ‘Roditeljstvo je j*beno teško!‘

Kim Kardashian priznaje da je majčinstvo najteža i najljepša stvar koja joj se dogodila u životu

Kim Kardashian sa svoje četvero djece

 Instagram/ Kim Kardashian

U podcastu "On Purpose with Jay Shetty" Kim Kardashian (42) otvorila je dušu i progovorila o iskustvu majčinstva. Kim je majka četvero djece – kćeri North (9) i Chicago (5) te sinova Sainta (7) i Psalma (4) koje ima s bivšim mužem Kanyeom Westom.

"Svi kažu da su dani dugi i godine kratke, a ta rečenica ne može biti istinitija", odgovorila je Kim voditelju podcasta Jayu Shettyju (35) na pitanje što je za nju majčinstvo i što je mislila ranije kako će majčinstvo izgledati, prenosi People.

„Kad ste u tome, mislim, posebno dok su bebe i dojite... ludilo se događa. Pravo ludilo. Iako, to je najbolji kaos”, umorna je i zadovoljna Kardashian.

Kim nadalje opisuje majčinstvo kao „divlje”, kaos u kojem u jednom trenutku mora raditi savršene frizure svojim kćerima, ali odjednom drugo dijete treba obuti, a svi oni oslanjaju se na nju.

„Najviše o sebi naučila sam kroz roditeljstvo”, iskrena je Kim, „Najteža je stvar. Ima noći kada zaspim plačući.”

„Znate, teško je sa svim raspoloženjima i osobnostima, ponekad se svađaju, nema nikoga da mi pomogne. Ja sama moram biti i dobar i loš policajac”, dodaje.

„Roditeljstvo je j*beno teško. Tako ga jedino mogu opisati. Najzahvalniji je posao na cijelom svijetu. Nema ničeg što te može na to pripremiti, koliko god čekao. Nije me briga što čekate. Nikad niste spremni”, rekla je Kim dodajući kako se na kraju osjeća ponos što uspijeva svladavati izazove roditeljstva.

image

Kim Kardashian

Profimedia/

Kim se otvorila i o tome koliko joj je teško svaku noć s četvero male djece.

„Ako nastupi tantrum, o moj Bože, život se okrene naopačke. Ali nauči te sve to više o tebi nego što ikad itko može očekivati. Mislim, ima noći gdje ne stignem oprati kosu danima, imam dječju pljuvačku svuda po sebi i nosim istu pidžamu, posebno je tako bilo za vrijeme covida”, nastavila je.

Unatoč svim teškoćama, Kardashian je zaključila svoju majčinsku ispovijest s time da voli svoju ulogu i da je ne bi mijenjala ni za što na svijetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 12:44