OTVORILA DUŠU

Kći slavnog glumačkog para o trudnoći: ‘Blaženo stanje? Ma ovo je mentalni rat! Iscrpljena sam i ranjiva‘

Na dnevnoj bazi borim se s ekstremnom tjeskobom, a trudnoća je sve to još dodatno prebacila u višu brzinu, priznala je Ireland Baldwin

Ireland Baldwin

 Image Press Agency/Nurphoto Via AFP

Model Ireland Baldwin (27) ranije ovoga mjeseca objavila je kako s dečkom, glazbenikom RAC-om, očekuje prvo dijete - djevojčicu, a sad je progovorila i o izazovima koje joj je donijela trudnoća. Kći slavnih glumaca, Aleca Baldwina i Kim Basinger, na Instagramu je iskreno napisala kako joj drugo stanje teško pada.

- Trudnoća ti toliko toga oduzima... Nisam bila spremna na ovo, ali uvijek sam željela dijete s pravom osobom, s nekim tko će se prema nama ponašati ispravno i bezuvjetno nas voljeti. Odrastala sam s vrlo iskrivljenom percepcijom o tome kako ljubav zapravo izgleda... Veze su teške, prekidi su još teži. Gubitak posla, gubitak voljene osobe, bolest - sve to izuzetno je teško. Podcijenila sam koliko će trudnoća teško pasti mome umu i tijelu. Na dnevnoj bazi borim se s ekstremnom tjeskobom, a trudnoća je sve to još dodatno prebacila u višu brzinu - objavila je Ireland pa nastavila:

- Teško se prilagođavam svim tim promjenama, od ‘tjelesnih senzacija‘ do bolova i organa koji su mi odjednom otišli kvragu... Znam da svaka žena ima potpuno drugačije iskustvo, ali je**te, ovo je borba, osjećam prevelik pritisak. Lako za fizički aspekt, ali osjećam se kao da moji mozak i misli idu u rat - i to svaki dan. Ovo je mentalno ratovanje.

‘Samo čekaj, kad beba dođe, nećeš uopće spavati, kujo‘... Začepi! Pa već sad ne spavam! Iscrpljena sam, nemotivirana i ranjiva. Osjećam se kao da mi život prolazi, a moja karijera još nije niti počela. Teško je gledati ljude kako se dotjeruju za različite događaje, piju, školuju se... Teško je osjećati se sam...

Ali imam dečka bez kojega bih poludjela. On mi je sve i više od toga, ali čovječe, teško je preseliti se negdje bez svoje obitelji. Teško je jer mi roditelji nisu blizu... Ovo sranje je baš teško. Ljudi očekuju da blistaš poput anđela, valjda bih trebala biti u nekakvom stanju stalnoga blaženstva, ali to je ponekad tako nerealno - požalila se buduća mama.

Ireland i RAC trenutačno žive u Oregonu, njezina majka Kim je u Los Angelesu, dok otac Alec odgaja sedmero djece sa suprugom Hilarijom Baldwin u New Yorku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:01