IRELAND BALDWIN

Kći Aleca Baldwina rodila djevojčicu zanimljiva imena: Kontroverzni djed razljutio obožavatelje

‘Oduvijek sam voljela to ime, još otkako sam bila mlada. Mislila sam da je to tako otmjeno, lijepo ime, pa smo ga i odabrali‘

Ireland Baldwin sa svojim mužem

 Screenshot/instagram/

Ireland Baldwin, kći poznatog glumca Aleca Baldwina, rodila je djevojčicu koju su nazvali Holland, veselo je otkrila na Instagramu ovog utorka.

Naime, ova 27-godišnjakinja dočekala je svoje prvo dijete s glazbenikom RAC-om, čije je pravo ime André Allen Anjos. RAC i Ireland, koji su zajedno od 2021., pozirali su zajedno za dirljivu fotografiju na kojoj se vidi kako ona drži njihovo novorođenče.

RAC se pozicionirao uz majku svog djeteta dok su zajedno sjedili u njezinom bolničkom krevetu nakon uspješnog poroda. U opisu svoje objave, Ireland je otkrila da se držala plana koji su ona i RAC napravili prije nekoliko mjeseci te svoju kćer nazvala Holland.

- Nazvat ćemo je Holland - rekla je za Girlboss Radio u siječnju.

- Ja sam Ireland, pa smo odabrali drugo ime zemlje jer smo željeli ostati dosljedni - objasnila je. Također, dodala je i da "voli glumicu Holland Taylor", piše Daily Mail.

- Oduvijek sam voljela to ime, još otkako sam bila mlada. Mislila sam da je to tako otmjeno, lijepo ime, pa smo ga i odabrali - istaknula je.

Podsjetimo, Ireland i RAC objavili su vijest da očekuju dijete na Silvestrovo, poželjevši obožavateljima "sretnu Novu godinu" sonogramom na društvenim mrežama. Naime, doček njezina prvorođenog djeteta nije bila samo zabava i igra za Ireland, čija je majka slavna glumica Kim Basinger.

- Trudnoća je teška - napisala je na Instagramu u siječnju.

- Toliko toga oduzima od tebe. Nisam bila spremna na to - dodala je.

Inače, njeno djetinjstvo odvijalo se u pozadini gadnog razlaza njezinih roditelja, koji je uključio i žestoku bitku oko skrbništva koja se odugovlačila godinama.

Drama je dosegla vrhunac 2007. godine, kada je Alec ostavio 11-godišnjoj Ireland oštru glasovnu poruku u kojoj ju je prozvao "nepristojnom, nepromišljenom malom svinjom" nakon što je propustila njegov telefonski poziv.

- Odrasla sam s vrlo iskrivljenom percepcijom o tome kako ljubav zapravo izgleda i uvijek sam željela imati vlastito dijete s nekim tko će se prema nama ponašati ispravno i voljeti nas bezuvjetno - ispričala je Ireland tijekom vlastite trudnoće. Priznala je da je "podcijenila koliko će trudnoća teško pasti njenom umu i tijelu".

Što se tiče njezina oca, ujedno i novopečenog djeda, iznenadio je svoje pratitelje novim izgledom.

Alec je obrijao gustu bradu koju je morao imati za potrebe snimanja kontroverznog filma "Rush", a nekim komentatorima nije se svidjelo to što se Baldwin hvali na društvenim mrežama jer bi, prema njima, "trebao biti u zatvoru". Očito nisu, a ni neće, zaboraviti nezgodu koja se dogodila na snimanju, odnosno, činjenicu da je Baldwin prije 18 mjeseci slučajno upucao snimateljicu Halynu Hutchins.

- Bože, kako je dobro bilo obrijati ovu bradu - napisao je Baldwin te instantno razljutio neke korisnike Instagrama.

- Nema šanse da gledam to smeće od filma. Ti 100 posto zaslužuješ biti u zatvoru sada, a ne da se izležavaš tu po krevetu. Bolje ti je da si razmisliš koliko si zapravo dobro prošao - napisao mu je jedan korisnik Instagrama.

- A, reci nam, je li bio dobar osjećaj upucati snimateljicu? - sarkastično ga je upitao drugi pratitelj, a treći se nadovezao: "Dobro, a pomisliš li ikad i na obitelj Halyne Hutchins i što se događa s njima?"

- Jesi li se tako blaženo osjećao i kada si ubio onu ženu? - pitao ga je jedan pratitelj, dok se drugi našalio da se "spremio za suđenje".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:35