Britneyin pobačaj

Justin Timberlake u šoku nakon eksplozivnog otkrića: ‘Mislio je da će to zauvijek ostati tajna...‘

Izvor blizak pjevaču otkrio je da Justin neće komentirati nadolazeće memoare njegove bivše djevojke Britney Spears

Justin Timberlake i Britney Spears

 Tom Mihalek/Afp

Justin Timberlake je svjestan one - sve se vraća, sve se plaća, barem kad je u pitanju njegov odnos prema bivšoj ljubavi, pjevačici Britney Spears. Stoga je odlučio da će mudro šutjeti nakon što je pop zvijezda podijelila neka eksplozivna otkrića u svojim nadolazećim, sveobuhvatnim memoarima, tvrde upućeni.

42-godišnji pjevač čini se neće biti nimalo pošteđen u memoarima ‘The Woman in Me‘, a obožavatelji diljem svijeta ogorčeni su nakon što je 41-godišnja Britney otkrila da ju je varao te da je pobacila kad joj je bilo samo 19 godina jer on ‘nije bio spreman biti otac‘.

Vjeruje se da se Justin, koji je s pjevačicom bio u vezi od 1999. do 2002., nadao da će odluka o pobačaju zauvijek ostati njihova tajna. No, unatoč mogućim frustracijama koje mu je objava ove informacije izazvala, odlučio je da će se suzdržati od bilo kakvog komentiranja kako ne bi ‘stajao na putu‘ Britney da konačno podijeli svoju priču s javnosti.

"Justin je mislio da je to odluka koju su zajedno donijeli i namjeravao je nikada javno ne govoriti o tome, mislio je da će to zauvijek ostati njihova tajna", rekao je izvor za Daily Mail.

"No, sada kada je Britney to spomenula i zauvijek će to stajati u njezinoj knjizi, uz sve ostalo što je odlučila podijeliti s javnošću, Justin će nastojati ne komentirati ništa od toga jer zna da ako bilo što kaže, to će mu se obiti o glavu", dodao je izvor.

Britney je mučnu odluku o prekidu trudnoće donijela krajem 2000. godine, a u ulomku knjige, do koje je došao magazin People, ona piše sljedeće: "Bilo je to iznenađenje, ali za mene to nije bila tragedija. Toliko sam voljela Justina. Uvijek sam očekivala da ćemo jednog dana imati svoju obitelj. To bi se ostvarilo puno ranije nego što sam očekivala. Rekao je da nismo spremni imati dijete u našim životima, da smo premladi. Sigurna sam da će me ljudi mrziti zbog ovoga, ali pristala sam ne imati dijete."

Justin, koji je ranije podržao žene i smatra da one imaju pravo na izbor, navodno je spreman na to da bi njegovo prijašnje ponašanje moglo isplivati na površinu.

"Također je vrlo dobro svjestan toga da će ga prošle izjave koje je dao o Britney opet progoniti. Justin ne želi stati na put njezinoj priči i nastoji to izbjeći pod svaku cijenu", dodao je izvor.

Posljednjih godina pjevač je pokazao žaljenje zbog svog prijašnjeg postupanja prema Britney i javno joj se ispričao 2021. nakon objavljivanja dokumentarca ‘Framing Britney Spears‘. Javnost ga je dosta kritizirala nakon njihova prekida, što je bez sumnje bilo potaknuto njegovom glazbom koja je promovirala priču da mu je Britney slomila srce.

image

Justin Timberlake i Britney Spears

Courtesy Everett Collection/Everett/Profimedia/Courtesy Everett Collection/everett/profimedia

Timberlake je nastavio podržavati Britney usred njezine borbe da okonča 13-godišnje skrbništvo koje je njezin otac Jamie Spears imao nad njom. Na vrhuncu pokreta #FreeBritney, Justin je na Twitteru objavio: "Nitko nikada ne bi trebao biti držan protiv svoje volje... niti bi ikada morao tražiti dopuštenje za pristup svemu za što je toliko radio."

image

Britney Spears i Justin Timberlake

Fameflynet/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Fameflynet/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Govoreći u svoje i u ime svoje supruge Jessice Biel, dodao je: "Jess i ja šaljemo našu ljubav i apsolutnu podršku Britney tijekom ovog vremena. Nadamo se da će sudovi i njezina obitelj ispraviti ovo i pustiti je da živi kako god želi."

Justin i Britney bili su jedan od omiljenih celebrity parova, a upoznali su se u Disneyjevom Mickey Mouse Clubu, gdje su se prvi put i poljubili - puno prije nego što su službeno započeli ljubavnu vezu. Justin je svjetsku slavu stekao sa svojim boy bendom NSYNC, dok je Britney pokoravala vrhove top ljestvica hitovima ‘Baby One More Time‘ i ‘Oops!... I Did It Again‘.

Kada su prekinuli zbog navoda da je Britney bila nevjerna, Justin je odlučio u spotu za hit iz 2002. ‘Cry Me A River‘ angažirati Britneyinu dvojnicu te je tako nju optužio za njihov prekid. Sada je, navodno, poprilično zabrinut oko toga što će Britney otkriti u svojim memoarima. "Jako ga zanima što će ona sve otkriti o njihovoj vezi. To ga baš ždere", otkrio je izvor za Page Six.

Prema pisanju TMZ-a, pjevačica ne samo da ga je optužila za varanje, već tvrdi i da je imao aferu s jednom poznatom kolegicom. Bilo kako bilo, Britney je odlučila da neće imenovati drugu ženu jer i ona ima obitelj te je ne želi osramotiti.

Memoari će sadržavati i audio verziju, čiji je narator Oscarom nagrađena glumica Michelle Williams. Britney je snimila mali dio knjige, no izbjegavala je prepričavati poglavlja kokja govore o njezinoj obitelji jer je sadržaj ‘previše bolan za prepričavanje‘, navodi TMZ.

"Ova je knjiga nastala iz ljubavi i svih emocija koje dolaze s njom. Ponovno proživljavanje svega bilo je u najmanju ruku uzbudljivo, srceparajuće i emotivno. Iz tih razloga, čitat ću samo mali dio svoje audio knjige", rekla je za People i zahvalila Michelle Williams što je pročitala ostatak.

Navodno je izdavač prvotno namjeravao angažirati glumicu Reese Witherspoon, ali ona ‘nije bila dostupna‘.

Britney je ranije otkrila da su njezini memoari, koji su dobili naslov prema stihu iz njezinog hita iz 2001. ‘I‘m Not A Girl, Not Yet A Woman‘, rezultat opsežne terapije.

Zanimljivo je da je Britney treća članica obitelji Spears koja je objavila vlastitu autobiografiju. Njezina majka Lynne napisala je sovju 2008., a mlađa sestra Jamie Lynn prošle je godine objavila svoju pod naslovom ‘Things I Should Have Said‘. Britneyini memoari izlaze 24. listopada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. ožujak 2024 20:06