ROMANSA S COLINOM

Britney progovorila o aferi s holivudskim ljepotanom: ‘Bilo je vruće i grubo, poput ulične tučnjave!‘

‘Bili smo posvuda jedno na drugome, hvatali smo se tako strastveno da je to izgledalo kao ulična tučnjava‘, otkriva pjevačica

Britney Spears

 B4859/Avalon/Profimedia/B4859/avalon/profimedia

Britney Spears odlučila je progovoriti o, kako tvrdi, dvotjednoj vrućoj romansi koju je imala sa slavnim glumcem Colinom Farrellom prije mnogo godina. Njihovu aferu usporedila je s ‘uličnom tučnjavom‘, prenosi TMZ.

Pop zvijezda je o svojoj vezi s Colinom pisala u svojim novim memoarima "The Woman In Me", koji bi trebali biti objavljeni 24. listopada. U novom ulomku knjige do kojeg je došao Time, Britney piše da je prvi put upoznala Farrella preko jednog klupskog promotora na setu njegova filma ‘S.W.A.T.‘ iz 2003. godine. Pjevačica otkriva da su među njima odmah frcale iskre, a susret je završio s mnogo grubog seksa, koji je opisala kao ‘dvotjednu grubu svađu‘.

"Tučnjava je jedina riječ za to - bili smo posvuda jedno na drugome, hvatali smo se tako strastveno da je to izgledalo kao ulična tučnjava", prisjetila se pjevačica. Također je otkrila da je s Farrellom završila u krevetu nakon što je tadašnji dečko Justin Timberlake prekinuo s njom 2002. godine.

image

Britney Spears i Colin Farrell

Lucy Nicholson/Afp/Profimedia/Lucy Nicholson/afp/profimedia

Priznala je da još nije bila ‘preboljela Justina‘, kada se pojavila s Farrellom na premijeri njegova filma ‘The Recruit‘ iz 2003. godine. Nakon razlaza s bivšim dečkom bila je ranjiva, ali je pokušala uvjeriti samu sebe da ‘to nije velika stvar‘ i da se ‘samo zabavljala‘ s Colinom.

Iste godine, Britney je za magazin ‘W‘ priznala da je poljubila Colina i da smatra da je to bila ‘najslađa, najseksi stvar na svijetu‘, ali njihova veza nije bila ‘ništa ozbiljno‘. U svojim memoarima ne otkriva što je dovelo do prekida njezine seksualne veze s Farrellom, ali umjesto toga piše: "Nakratko sam pomislila da bi tu moglo biti nečega. Razočarenja u mom romantičnom životu bila su samo jedan od razloga zašto sam se toliko izolirala od svega. Bilo mi je tako neugodno cijelo vrijeme."

U medije je već procurilo nekoliko ulomaka iz njezine knjige, a TMZ je objavio priču o njezinoj i Justinovoj bolnoj odluci da pjevačica pobaci jer su bili premladi da postanu roditelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:38