UKLETA OBITELJ

Još jedna tragedija Bobbyja Browna: Sin poznatog glazbenika umro od predoziranja

Poznati reper zbog droge je već izgubio jedno dijete, kći Bobbi Kristinu koja je umrla u kadi baš kao i njezina majka Whitney Houston
Bobby Brown Jr. 
 Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

28-godišnji sin Bobbyja Browna i Kim Ward, Bobby Brown Jr. pronađen je mrtav u svom domu u Los Angelesu, piše Daily Mail.

Policija je u srijedu u 13.50 sati požurila intervenirati u kući u Encinu u Kaliforniji. Kako doznaje TMZ, policijski dužnosnici 'ne vjeruju da je riječ o kaznenom djelu', ali još provode istragu istražuju.

Bobby Jr. drugo je dijete koje je R&B pjevač Bobby Brown izgubio nakon smrti svoje kćeri Bobbi Kristine koju je imao bivšom suprugom Whitney Houston, a koja je 2015. godine pronađena bez svijesti u kadi.

Tri godine prije smrti njihove kćeri, Whitney Houston je također umrla u kadi nakon slučajnog predoziranja kokainom i barbituratima.

Glasnogovornik policijske uprave u Los Angelesu rekao je: 'Po dolasku policije, na mjestu događaja pronađena je mrtva osoba.'

Točan uzrok smrti još nije poznat.

image
Reper Bobby Brown s obitelji
Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Bobby Jr. jedno je od sedmero Brownove djece, uključujući pokojnu Bobbi Kristinu: Landon (34), LaPrincia (30), Cassius (11), Bodhi (5) i Hendrix (4).

Iza Bobbyja Jr.-a ostali su njegovi ožalošćeni roditelji i petero braće i sestara, a svoje djece nije imao.

Njegov brat Landon podijelio je njegovu fotografiju na Instagramu, napisavši: 'Volim te zauvijek King.'

U izjavi za CNN, Brownov agent je rekao da poznati glazbenik 'nije komentirao' smrt svog sina.

Bobby Jr., koji je ujedno bio i glazbeni producent, prije samo nekoliko dana objavio je fotografiju sa svojom djevojkom Anjom (22).

Ona je nakon njegove smrti napisala na Twitteru: 'Nebesa su dobila novog anđela, ali ja sam izgubila srodnu dušu.'

Ovo je najnovija tragedija koja se dogodila 51-godišnjem Brownu čiji je brak s Whitney Houston od 1997. do 2007. bio obilježen zloupotrebom droga, obiteljskim nasiljem i nevjerom.

Houston je pronađena mrtva u kadi u hotelu Beverly Hilton u veljači 2012. godine.

48-godišnja glazbena diva se utopila zbog upotrebe kokaina i problema sa srcem, objavio je tada mrtvozornik.

U njezinom organizmu pronađeni su, osim kokaina, i Benadryl, Xanax, kanabis i Flexeril.

Tri godine kasnije, 22-godišnja kći para, Bobbi Kristina, pronađena je bez svijesti u kupaonici svog doma u Rosewellu u državi Georgia. Umrla je u hospiciju šest mjeseci kasnije nakon katastrofalnog oštećenja mozga.

Sumnjalo je da ju je možda ozlijedio bivši dečko, Nick Gordon tijekom svađe, ali optužnica protiv njega nikada nije podignuta.

Mrtvozornik okruga Fulton kasnije je utvrdio da je umrla od utapanja uslijed opijenosti drogama što je dovelo do upale pluća. Međutim, medicinski stručnjaci nisu uspjeli utvrditi je li njezina smrt bila namjerna ili slučajna.

Bobbi je pokopana dva dana kasnije pored svoje legendarne majke na groblju Fairview u Westfieldu u državi New Jersey.

Krajem 2016. Gordon je nepravomoćno proglašen odgovornim u tužbi koju je pokrenula konzervatorica nasljedstva Bobbi Kristine, Bedelia Hargrove, a sudu je naložio da Gordon, u slučaju da presuda postane pravomoćna, plati ukupno 36 milijuna dolara.

No u siječnju 2020. i Nick Gordon je umro od predoziranja heroinom.

Izvori kažu da je Gordon (30) tijekom novogodišnje proslave imao niz srčanih udara nakon čega je hitno prevezen na intenzivnu njegu na Floridi gdje je i umro.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:03