MINA JOKSIMOVIĆ

Joksimovićeva kći, kojoj neprekidno spočitavaju plastični izgled, objavila na društvenim mrežama fotografiju iz djetinjstva

 FACEBOOK

Hvala svima na komplimentima i pohvalama na račun moga izgleda. Smiješno mi je kad ljudi komentiraju da sam bila na kirurškim intervencijama i stavljala silikone. To mi ne pada na pamet, rekla je svojedobno Mina Joksimović.

FACEBOOK

Atraktivna kći srpskog pjevača Željka Joksimovića tvrdi kako je na njoj sve sto posto prirodno, ali kad god objavi novu fotografiju na društvenoj mreži, u obožavateljima se probudi 'crv sumnje'.

Zato ih je ovih dana iznenadila uspomenom iz djetinjstva.

INSTAGRAM

Zaigrana djevojčica s balonima u međuvremenu je izrasla u fatalnu zavodnicu, kojoj ne nedostaje udvarača, kako u stvarnome svijetu, tako ni na društvenoj mreži.

Iako ona to negira, šuška se da je Mina stanjila nos i povećala grudi.

Uspoređujući njezine stare i nove fotografije, teško je povjerovati da je za njezinu drastičnu preobrazbu zaslužna samo teška šminka.

Studentica Muzičke akademije u Beogradu od oca je naslijedila talent i ljubav prema glazbi, ali i volju za pomaganjem onima kojima je to najpotrebnije.

FACEBOOK

Tako je nedavno na društvenoj mreži pokrenula humanitarnu akciju u kojoj je darovala dio svoje garderobe. Obožavatelji su pohvalili njezin čin, a najponosniji na nju zasigurno je ipak bio poznati tata Željko.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 16:19