DRŽI DO SEBE

FOTO: NE VOLI SE JAVNO EKSPONIRATI Ovako izgleda prva supruga Željka Joksimovića s kojom ima kćer Minu

 Nikola Vilic / CROPIX / CROPIX

Željko Joksimović trenutačno je u braku sa srpskom voditeljicom Jovanom, no iza sebe već ima jedan brak u kojem je dobio danas 20-godišnju kćer Minu koju je javnost upoznala preko društvenih mreža.

Mina na društvenim mrežama uglavnom objavljuje svoje fotografije, a među njima se našla i jedna njezine majke Vesne koja se ne voli eksponirati po medijima.

instagram

- Mama 80-ih u vamp fazonu - napisala je Mina pored majčine fotografije.

Vesna danas njeguje crnu dugu kosu i voli jaku šminku.

Instagram
Bivša supruga Željka Joksimovića danas

Željko je prije dvije godine tražio da mu srpska pravoslavna crkva poništi brak s Vesnom, za koju se oženio kad je imao samo 23 godine, kako bi se na vječnu ljubav pred Bogom mogao zakleti Jovani.

Željko je danas sretno oženjen s voditeljicom na srpskoj televiziji Pink s kojom je imao dvije svadbene proslave. Prvi put se se vjenčali 2012. na Maldivima, a dvije godine kasnije imali su i crkveno vjenčanje.

- Odnos s Jovanom poboljšao je sve druge aspekte mog života, pa i poslovne. Jovana je sjajna supruga, partnerica, majka, prijateljica, prava podrška, moja ljubav. Otkako se pojavila u mom životu, potpuno ga je oplemenila i promijenila u najboljem smislu - rekao je glazbenik u jednom intervjuu.

Instagram
Željko Joksimović i sadašnja supruga Jovana

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 08:15