POTRESNO

Joey se od Chandlera oprostio riječima koje slamaju srce: ‘Prijatelju...‘

LeBlanc je uz tekst objavio i ganutljivu fotografiju cjelokupne glumačke postave ‘Prijatelja‘ na snimanju finala serije 2004.

Serija ‘Prijatelji‘

 Landmark Media/Alamy/Alamy/Profimedia/Landmark Media/alamy/alamy/profimedia

Matt LeBlanc odao je dirljivu počast Matthewu Perryju - dva tjedna nakon njegove iznenadne smrti u 54. godini.

Jedan od omiljenih ‘prijatelja‘ LeBlanc (56), koji je glumio najboljeg prijatelja Perryjevog lika Chandlera Binga, Joeya Tribbianija, napisao je na Instagramu: ‘Matthew. Teška srca se opraštam. Trenuci koje smo proveli zajedno su iskreno među najdražim trenucima mog života. Nikad te neću zaboraviti. Nikada. Raširi krila i leti, brate, konačno si slobodan. Šaljem ti puno ljubavi‘, napisao je LeBlandc i završio šalom: ‘I pretpostavljam da ćeš zadržati onih 20 dolara koje mi duguješ.‘

LeBlanc je uz tekst objavio i ganutljivu fotografiju cjelokupne glumačke postave ‘Prijatelja‘ - koju također čine Jennifer Aniston, 54, David Schwimmer, 57, Lisa Kudrow, 60 i Courteney Cox, 59, u zagrljaju s Perryjem na snimanju finala serije 2004. godine.

Podsjećamo, Perry je pronađen u hidromasažnoj kadi u svom domu u Pacific Palisadesu u subotu, 28. listopada. Iako je istraga o točnom uzroku njegove smrti još uvijek u tijeku, pretpostavlja se da je umro od srčanog udara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 22:41