HAWKEYE SE VRAĆA

Jeremy Renner ponovno na crvenom tepihu: ‘Ponekad mi je svega dosta, ali sam sretan što sam živ‘

Glumac je bio na premijeri svoje dokumentarne serije ‘Rennervations‘ koja je upravo stigla na Disney +, a završena je prije nesreće

Jeremy Renner

 Fati Sadou/abacapress.com/Abaca Press/Profimedia/Fati Sadou/abacapress.com/abaca Press/profimedia

Prvi put otkako je, na prvi dan 2023. godine, gotovo poginuo pod sedam tona teškom ralicom za snijeg, Jeremy Renner, pojavio se na crvenom tepihu. Glumac koji je imao više od 30 prijeloma kostiju te bio životno ugrožen, stigao je na promociju svoje dokumentarne serije ‘Rennervations‘ koju je snimio za Disney+ i koja je upravo stigla na tu digitalnu platformu. Bio je odjeven u savršeno elegantno mornarski plavo odijelo, nasmijan i očigledno dobre volje. Nosio je štap, a u jednom trenutku, da bi lakše izdržao fotografiranje i odmorio noge, Renner se poslužio i posebnim, laganim skuterom za mobilnost.

Serija ‘Rennervations‘, u kojoj je Marvelov Hawkeye ima glavnu riječ, snimljena je tijekom 2022. godine, a produkcija je završena neposredno prije same glumčeve nesreće. Snimana je na njegovom imanju u Renou u Nevadi, a slavni glumac u svakoj epizodi angažira svoje slavne prijatelje da mu pomognu u prenamjeni raznih vozila koja će služiti široj zajednici. Među poznatim gostima su još jedan Avenger, Anthony Mackie, te Vanessa Hudgens, Anil Kapoor i Sebastián Yatra.

Imao je i slatku pratnju, 10-godišnju kćer Avu, koju je dobio u braku sa Sonni Pacheco i koja je u svojoj mornarsko plavoj haljinici modno uskladila s tatom. Osim kćeri, na premijeri su bili i drugi članovi njegove obitelji, brojni prijatelji i suradnici od kojih se mnogi i sami pojavljuju u seriji.

image

Renner s obitelji na premijeri serije Rennervations

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

- Prepun sam zahvalnosti i osjećam uzbuđenje kakvo nisam osjetio dugo, dugo - rekao je glumac novinarima - Jedan od razloga je i što nisam ovdje da promoviram film. Ovo nije televizijski show, ovo je moj život, to je ono što radim - kazao je Renner te dodao da je zbog premijere prvi put ustao iz kreveta i daleko je od rehabilitacije.

- Vrlo je intenzivno, naporno, ponekad mi je svega dosta, no to je jedini put u željenom smjeru. Sretan sam što sam živ - opisao je kako mu život trenutno izgleda - Ali sretan sam i presretan jer mogu raditi ono što želim.

Prije nekoliko dana glumac je gostovao u emisiji Jimmyja Kimmela gdje je još jednom pričao o strašnoj nesreći, te o svojim "polomljenim kostima" i drugim ozlijedama.

- Stalno su otkrivali nove i nove prijelome. Išli su po prioritetima, od najkritičnijih prema onima od kojih baš neću umrijeti - rekao je i dodao kako bi njegov oporavak, na kojem inntenzivno radi uz podršku stručnjaka i obitelji, mogao potrajati godinama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:53