ISKRENA ISPOVIJED

Jedna od najmoćnijih i najbogatijih žena o čuvenoj sceni s orgazmom: ‘Nisam imala kontrolu nad tim...‘

Danas jedna od najbogatijih i najmoćnijih glumica prisjetila se početaka karijere, te progovorila o razvodima u velikom intervjuu

Reese Witherspoon i Mark Wahlberg u filmu ‘Strah‘

 Moviestore Collection/Shutterstock Editorial/Profimedia/Moviestore Collection/shutterstock Editorial/profimedia

Reese Witherspoon otkrila je da nema lijepa sjećanja na snimanje filma ‘Strah‘ iz 1996. godine, posebno scene seksa s Markom Wahlbergom u tom psihološkom trileru. Danas 47-godišnjakinja, etablirana glumica, producentica i oskarovka, osvrnula se na scenu na rollercoasteru, koju je snimila kao 19-godišnjakinja (Whalberg je imao 22), u kojoj je morala odglumiti da je doživjela orgazam.

image

Mark Wahlberg i Reese Witherspoon

Ifa Film/United Archives/Profimedia/Ifa Film/united Archives/profimedia

- Nisam imala kontrolu nad tim - izjavila je Witherspoon u intervjuu za Harper‘s Bazaar, dodajući da je tražila dublericu.

- U scenariju nije bilo točno napisano što će se dogoditi i zato mislim da je redatelj sam smislio tu scenu pa me na setu pitao hoću li je snimiti. Rekla sam ne, ali... - prisjetila se iskustva rada s Jamesom Foleyem - Nije to bilo baš sjajno iskustvo.

Reese koja je tada bila jako daleko od uloga koje će joj definirati karijeru kao što su "Plavuša s Harvarda", "Sweet Home Alabama" i "Hod po rubu", rekla je da joj je iskustvo snimanja "Straha" bilo rana lekcija o tretmanu u industriji zabave.

- Sigurno nisam traumatizirana zbog tog iskustva, ali bilo je formativno - objasnila je glumica - To mi je pomoglo da shvatim gdje je moje mjesto u hijerarhiji na snimanjima, u industriji. Mislim da je to bila jedna od onih priča koje su me natjerale da poželim biti pokretačica promjena, netko tko će pričati priče iz ženske perspektive umjesto iz muškog kuta.

image

Reese Witherspoon i Mark Wahlberg u filmu ‘Strah‘

Moviestore Collection/Shutterstock Editorial/Profimedia/Moviestore Collection/shutterstock Editorial/profimedia

Godinama kasnije, 2016., Witherspoon je osnovala Hello Sunshine, producentsku kuću koja baš to radi - priča "ženske priče", a među njima su uspješne serije kao što su "Male laži", "The Morning Show" i "Daisy Jones & the Six". Ona je jedna od najmoćnijih žena u Hollywoodu - 2021. Forbes je objavio da je ona glumica s najvećom zaradom na svijetu, a ove godine došla je na listu najbogatijih žena u Americi s procijenjenom neto vrijednošću od 440 milijuna dolara.

U intervjuu je progovorila i o razvodu od Jima Totha i o tome kako se on razlikuje od prvog njezina razvoda s Ryanom Philippeom. Tada nije imala kontrolu ni nad čime, čitala je i slušala što tabloidni mediji govore o tome kako se ona osjeća i što razmišlja.

image

Reese Witherspoon i bivši suprug James Toth

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Sada su stvari drugačije iako je bilo mnogo tračeva i nagađanja na koje nije mogla utjecati.

- Sve što sam mogla bilo je biti potpuno iskrena, i otvorena, svjesna vlastite ranjivosti. To je teško vrijeme za mene, ali sam ovaj put imala kontrolu - zaključila je glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 18:39