REESE SE RAZVODI

Kraj ljubavi nakon 12 godina braka: Omiljena hollywoodska plavuša donijela tešku odluku...

Odluku su donijeli ‘kao najbolji prijatelji‘ te da su posvećeni zajedničkom odgajanju njihova sina Tennesseeja Jamesa (10).

Reese Witherspoon

 Rb/bauergriffin.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Rb/bauergriffin.com/mega/the Mega Agency/profimedia

Nakon 12 godina braka razvodi se oscarovka Reese Witherspoon. Omiljena glumica i uspješna producentica objavila je na Instagramu zajedničko priopćenje sa suprugom Jimom Tothom, koji je hollywoodski lovac na talente.

- Moramo s vama podijeliti osobne vijesti. Nakon puno razmišljanja donijeli smo tešku odluku o razvodu. Uživali smo u godinama koje smo proveli zajedno i otvaramo sljedeće dalje s puno ljubavi, ljubaznosti, i međusobnog poštovanja za sve što smo ostvarili.

- Najveći prioritet ostaje naš sin i cijela obitelj. Ovakve stvari nikada nisu jednostavne, naveli su u priopćenju zamolivši za privatnost.

Izvor blizak glumici izjavio je za časopis People da su Reese i Jim donijeli odluku ‘kao najbolji prijatelji‘ te da su posvećeni zajedničkom odgajanju njihova sina Tennesseeja Jamesa (10).

Reese Witherspoon iz prvog braka s glumcem Ryanom Phillippeom ima kćer Avu (23) i sina Deacona (19).

Witherspoon, 47, koja je odrasla u Nashvilleu, Tennessee, osvojila je Oscara za najbolju glumicu u filmu o legendama country glazbe "Hod po rubu" iz 2005. godine. Također je producirala nekoliko filmova i televizijskih emisija uključujući "Velike male laži" i "The Morning Show".

Njezini najpoznatiji filmovi su ‘Plavuša s Harvarda‘, ‘Divljina‘, ‘Četiri Božića‘, ‘Šminkerica sa sela‘, ‘Okrutne namjere‘, ‘Izborni dani‘, ‘Pleasantville‘ i mnogi drugi.

image

Reese Witherspoon i Jim Toth

Philip Rock/Anadolu Agency Via Afp
image

Reese Witherspoon kao Elle Woods u popularnom filmu ‘Plavuša s Harvarda‘

Topfoto/Topfoto/Profimedia/Topfoto/topfoto/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:03