NOVA ŠANSA

Irina Shayk i Bradley Cooper opet zajedno? Na ljetovanju na Bahamima pale velike odluke o budućnosti

Mnogi su ih smatrali najljepšim parom današnjice. Nakon razlaza ostali su prijatelji zbog malene kćeri, a sada se priča o pomirbi

Irina Shayk i Bradley Cooper na zajedničkom odmoru na Bahamima

 Instagram

Glumac i redatelj Bradley Cooper (47) i supermodel Irina Shayk (36) - koji su prekinuli vezu 2019. godine i imaju malenu kćer - razmišljaju o tome da ponovno budu par. I žele još djece. Tako tvrdi portal Page Six kojem je namjere ovog slavnog dvojca ekskluzivno povjerio neimenovani izvor.

Superzgodni par odmarao je na Bahamima, a nakon što je Shayk objavila na Instagramu i zajedničku fotografiju počelo se nagađati o "raspirivanju starog plamena". Cooper, jedan od najzaposlenijih holivudskih glumaca (i redatelja) s A-liste i Irina, jedna od najtraženijih supermodela današnjice, imaju petogodišnju kćer Leu De Seine. Na fotografijama koje je Shayk objavila nje nema jer superpoznata mama (i tata) tako štite njezinu privatnost.

- Bio je to pravi obiteljski odmor. I vrijeme za razmišljanje o budućnosti - rekao je izvor - Irina bi voljela da njezina kći ima brata ili sestru. A i Bradleyu se ta ideja sviđa.

image

Par dosta vremena provodi zajedno zbog malene kćeri

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Cooper je posljednjih mjeseci često provodio vrijeme s Humom Abedin, bliskom suradnicom Hilary Clinton, no kako piše Page Six, radi se o prijateljskom, a ne ljubavnom odnosu. Otkako se razišla s Cooperom, Shayk su nakratko povezivali s celebrity galeristom i trgovcem umjetninama Vitom Schnabelom i reperom Kanyeom Westom, no bile su veze kratkog daha.

- Nije to nova priča tipa Bennifer (Ben Affleck i Jennifer Lopez) gdje je druga osoba uvijek negdje u mislima bez obzira na to koliko vremena prošlo i što se promijenilo u vašem životu. To je više kao: "Zašto ne probati?" - rekao je povjerljivi izvor - Ionako se moraju slagati i provoditi dio vremena zajedno jer su roditelji prekrasne kćeri. K tome, oboje razmišljaju da je došlo vrijeme da se stvarno skrase.

Par je, kažu, uživao u druženju, zabavljali su se na plaži i s poznatim bahamskim svinjama koje su velika turistička atrakcija na tom otočju, a to su ovjekovječili nizom fotografija koje je Shayk podijelila sa svojih 19,2 milijuna pratitelja na Instagramu.

image

Irina Shayk na Bahamima

/Instagram

Inače, Cooper i Shayk, prvi put su u javnosti kao par viđeni na jednoj brodvejskoj predstavi 2015. godine. Svi su bili fascinirani spojem dvoje ljudi koji su na svim listama najljepših i najseksi žena i muškaraca na svijetu. Priča je pukla 2019. godine. Tada je Page Six pisao kako ni jedno ni drugo nisu bili sretni zbog prekida, te da zbog kćeri "ostaju prijatelji".

Nije u pitanju bila nikakva afera s Lady Gagom, partnericom u filmu "Zvijezda je rođena" kako se tada pokušalo pisati. Shayk je željela da se glumac i redatelj više posveti njihovoj vezi i stvaranju obitelji i bilo joj je dosta njegova nemilosrdnog radnog rasporeda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:54