ROMANTIČNA ŠETNJA

Slavni par potvrdio da su ponovno zajedno? Nisu mogli držati ruke podalje jedno od drugog u javnosti

U kolovozu je objavljeno da poznati glumac i manekenka s naslovnice Voguea razmišljaju o još djece

Bradley Cooper i Irina Shayk

 Profimedia

Čini se da su Bradley Cooper i Irina Shayk ponovno probudili staru iskru jer su viđeni kako se drže za ruke tijekom šetnje New Yorkom ovog tjedna.

Glumac i supermodel, koji su prvotno hodali između 2015. i 2019. i imaju kćer, nisu mogli držati ruke podalje jedno od drugog dok su šetali, a Irina je drsko potapšala Bradleyja po stražnjici.

image

Bradley Cooper i Irina Shayk za Halloween

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia

Kako piše Daily Mail, par je nedavno potaknuo glasine o pomirenju kada su izašli za Noć vještica s petogodišnjom kćeri Leom, a Bradley je pritom bio odjeven u medvjeda. Doduše, slavni dvojac je prvi put potaknuo glasine o ponovnoj romansi nakon što je Irina tijekom ljeta podijelila zajedničke fotografije s odmora na Bahamima.

U kolovozu je objavljeno da poznati glumac i djevojka s naslovnice Voguea razmišljaju imati još djece.

Iako su se rastali 2019., zadržali su prijateljski odnos i u javnosti bili poznati kao suroditelji, a insajder je za Page Six nedavno rekao da "razmišljaju o ponovnom okupljanju".

Izvor je tvrdio da bi Irina "voljela da njezina kći ima brata ili sestru" te da Bradley nema ništa protiv te ideje.

Podsjetimo, Irina i Bradley upoznali su se 2015. prije nego što su 2016. izašli u javnost kao par. Godinu dana kasnije poželjeli su dobrodošlicu svojoj djevojčici, a zatim su se razišli 2019. godine.

Iako se šuškalo da 47-godišnji Bradley izlazi s bliskom prijateljicom Hillary Clinton, Humom Abedin, strani mediji pišu da to nije dugo potrajalo.

Inače, 36-godišnja Irina je bila u vezi s nogometašem Cristianom Ronaldom, a prošle godine su je nakratko povezivali s kontroverznim reperom Kanyeom Westom nakon njegova prekida s Kim Kardashian. Irina se proslavila noseći revije za mnoge velike modne brendove i postala zaštitno lice brenda donjeg rublja Intimissimi još 2007. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:57