REGIONALNA ZVIJEZDA

Hoće li pasti i četvrta zagrebačka Arena? 10 tisuća ulaznica za treći koncert Aleksandre Prijović prodano u trenu!

‘Bit će ludilo u Zagrebu‘, poručila je sinoć svojoj vjernoj publici Aleksandra Prijović

Aleksandra Prijović

 IM LIVE PRODUCTION

Najveća regionalna zvijezda današnjice Aleksandra Prijović ne prestaje šokirati svojom popularnošću i uspjesima!

- Iskreno za mene i za moje suradnike i najbliže prijatelje je bio šok kada smo jako brzo rasprodali prvu zagrebačku Arenu, kada se dogodila druga nitko nije mogao vjerovati, pa ni ja, ali čini se kako je sve moguće, tako da što vi mislite o tome da mi otvorimo i treću? - upitala je sinoć Aleksandra Prijović slušatelje Extra FM-a, nakon čega su karte za novi koncert puštene u prodaju.

- Evo dragi moji, na moju veliku sreću i radost i na najveće zadovoljstvo otvaram i treću zagrebačku Arenu, jedva vas čekam, ljubim vas i volim. Bit će ludilo u Zagrebu, poručila je sinoć svojoj vjernoj publici Prijović.

image

Aleksandra Prijović

IM LIVE PRODUCTION

Uspjelo joj je ono što nikome do sada njezinih godina nije, nakon rasprodana dva koncerta u zagrebačkoj Areni, više od 10 tisuća karata za najavljeni treći koncert nestalo je u trenu. U svega nekoliko sati nakon što su puštene u prodaju rasprodane su donje tribine, VIP stolovi i Fan pit zona.

Prijović godinama drži mjesto jedne od najtraženijih pjevačica u regiji. Svoju publiku oduševljava glasom, stasom i emocijom stoga ne čudi što se za njezine koncerte uvijek traži karta više, a sudeći prema interesu koncerata neće biti dovoljno. Svjetska produkcija koja prati Aleksandru Prijović dodatno će upotpuniti doživljaj u zagrebačkoj Areni, a svoje mjesto za najavljeni treći Extra koncert godine osigurajte na vrijeme putem sustava Eventim.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:47