FASCINANTNO

‘Da je bolje, ne bi valjalo!‘: Aleksandra Prijović u jednom danu rasprodala treću zagrebačku Arenu

Pjevačica je rasprodala tri beogradske i tri zagrebačke arene, a publici je jako zahvalna na povjerenju i ljubavi

Aleksandra Prijović

 Im Live Production/

"Ja sam odlično, da je bolje ne bi valjalo", glase stihovi megapopularne regionalne zvijezde Aleksandre Prijović najbolje opisuju kako se osjeća nakon što je u samo jednom danu rasprodala treću zagrebačku Arenu.

"Odlično, nevjerojatno, sretno, ispunjeno – živim svoje snove i uživam u svakom trenutku, zahvalna svojoj publici na ljubavi i povjerenju koje mi daje. Nadam se da me netko neće probuditi i reći da je ovo sve bio samo jedan lijepi san, jer ovo je i više nego što sam ikada mogla sanjati. Hvala vam od srca! Doista ću dati sve od sebe da se dobro provedemo, da uživamo, da to svima bude provod za pamćenje", poručila je Prijović za Extra FM.

image

Aleksandra Prijović

Promo/Extra Fm/

Slušateljima je otkrila i da je njezina obitelj ponosna na nju, što joj je izuzetno bitno, a posebice suprug Filip koji Aleksandri i piše pjesme te koji ju je uz sina Aleksandra bodrio na spektakularnim kocertima održanim u Štark Areni.

"Nadam se da će Aki možda jednog dana negdje naručiti pjesmu koju pjeva mama, a napisao je tata. To je nešto za šta vrijedi živjeti i stvarati", ranije je rekao Živojinović.

Koliko je publika voli najbolje potvrđuju tri rasprodane Arene u Beogradu i tri u Zagrebu. Pomama u našem glavnom gradu za kartama je uistinu fascinantna - njih više od 50 tisuća prodane su mjesecima prije najavljenih Extra koncerata godine u prosincu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 06:48