BEZOBRAZNO ILI?

Hailey Bieber na meti kritika zbog poteza na vjenčanju prijateljice: ‘Klasična zla djevojka‘

Fanovi su podijeljeni oko boje haljine koju je Hailey nosila kao gošća na vjenčanju, pri čemu su neki uvjereni da je prekršila protokol

Hailey Bieber u bijelom na vjenčanju prijatelja

 /Instagram/Hailey Bieber

Osnivačica Rhode Skin brenda i supruga pjevača Justina Biebera, Hailey Bieber (25), izgledala je senzacionalno na vjenčanju svoje prijateljice Stephanie Shepherd i Larryja Jacksona u Beverly Hillsu proteklog vikenda.

Međutim, nemilosrdno je kritizirana zbog haljine koju je nosila kao gošća na vjenčanju prijatelja, a koja po pravilima krši protokol. U elegantnoj bijeloj haljini s otvorenim leđima i bez grudnjaka, Hailey je zablistala na nizu fotografija.

Pokazujući svoju vitku figuru, Hailey je pozirala ispred jednobojne pozadine, gledajući u daljinu dok je nosila svilenkastu svijetlu haljinu.

Manekenka je odabrala svijetloplavo sjenilo za oči s blistavim efektom i brončani make-up. Haljina je podijelila fanove zbog kontroverze oko boje koju različiti ljudi doživljavaju na različite načine, a Hailey je izazvala zapanjenost i ogromnu raspravu u komentarima.

"Čekajte, ali ona je to nosila na vjenčanje... bijelu boju... na tuđem vjenčanju... ne mogu vjerovati...", napisao je jedan fan u potpunoj nevjerici.

Drugi je zatim pitao: "Zašto nosi bijelu na vjenčanje?????"

"Na vjenčanju?", čudio se i treći.

Dok je četvrti brutalno napisao: "Nositi sve bijelo na tuđem vjenčanju? Klasična zla djevojka."

Drugi su primijetili da je haljina "svijetloplava", a netko drugi je napisao: "Ovaj izgled je nevjerojatan. Obožavam svijetloplavu boju."

image

bijela ili svijetloplava haljina?

Instagram/Hailey Bieber

U međuvremenu, mnogi su se fanovi oduševili njenim izgledom, pa je jedan napisao: "Gledamo jednu od najseksi žena na svijetu. I s predivnim osmijehom."

U drugim izvješćima medija, neki tvrde da je haljina bijela, dok drugi primjećuju kako je zapravo svijetloplava. Čini se da je nepisano pravilo kod odjeće gostiju na vjenčanju izbjegavati bijelu i vrlo svijetle nijanse, osim ako ne postoji tematska odjeća u potpunosti bijele boje.

Za one koji nisu upućeni, Stephanie Shepherd, glumica, poduzetnica, zagovornica zaštite okoliša i televizijska ličnost, nekada je radila s reality zvijezdom Kim Kardashian.

Na vjenčanju su prisustvovale Kim i njena mama Kris Jenner, a vjenčanje je bilo prepuno poznatih lica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 06:31