NEUSKLAĐENI

Justin i Hailey krenuli na isti događaj: Ona u crvenoj haljini i štiklama, a on u trenirci i kroksicama

Justin i Hailey krenuli su na isti događaj, a korisnici društvenih mreža zbijali su šale na račun njihovih odjevnih kombinacija

Hailey i Justin Bieber

 Profimedia/

Poznati par Justin Bieber (29) i njegova supruga Hailey (26) često se odijevaju dosta različito kada idu negdje zajedno i ponekad se čine neusklađeni. Hailey je poznata po tome da se voli odijenuti elegantno i stati na visoke pete. Ipak, čini se da Justin voli nešto opuštenija izdanja, ali ovaj njihov izlazak kao da ih je stavio na različite modne polove.

image

Justin i Hailey Bieber

Josiahw/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Josiahw/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Par je zajedno išao na ekskluzivni događaj Haileyina brenda Rohde, a Justin je došao u trenirci i žutim kroksicama, a na glavi je nosio ružičastu šiltericu. S druge strane, Hailey je bila u crvenoj haljini, crvenim štikama i uz to je nosila pripadajuću torbicu i nakit, a na licu je imala svečanu šminku te je kosu skupila u elegantnu punđu. Tako nespojivih stilova, zbunili su ovim fotografijama brojne korisnike društvenih mreža.

image

Justin i Hailey Bieber

Goffphotos.com/Goff Photos/Profimedia/Goffphotos.com/goff Photos/profimedia

„Idu li oni uopće na isto mjesto?”, „Zašto nije barem obuo crvene crocsice?”, „Idemo probati pogoditi tko od njih zna gdje ide”, „Izgledaju kao mama i neposlušni sin”, šalili su se korisnici na račun slavnog para.

image

Justin Bieber nakon ručka vozi bicikl u New Yorku

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Mnogi su komentirali Justinov izraz lica i tvrdili da im se čini kao da mu je dosadno. Potom je Justin vozio bicikl, a kada mu je i to dosadilo, sjeo je na ulicu i pričao s fotografom.

Na ovom događaju Rhode brenda u New Yorku na koji su se uputili, stigli su i brojni američki influenceri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:28