OBITELJSKI ČOVJEK

Gotovo 30 godina uspješno je ‘skriva‘, a njihova ljubav oduševljava mnoge: Slavni glumac nije odolio poljupcu svoje supruge

Iako je glumac u stalnom usponu do globalne slave u posljednjih nekoliko godina, uspio je održati obiteljski život

Cillian Murphy i Yvonne McGuinness

 Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia/Usa Today Network/ddp Usa/profimedia

Cillian Murphy nakon što je čuo svoje ime za vrijeme proglašenja najboljeg glumca na Oscarima 2024., poljubio je svoju ponosnu suprugu i zahvalio joj se što mu je partner u životu i umjetnosti, prenosi Daily Mail. Dok je odavao počast onima koji su ga podržavali na njegovom putu, glumac je rekao: "Yvonne McGuiness, moja partnerica u životu i umjetnosti. Moja dva sina, Malachy i Aran koji sjede gore. Puno vas volim."

image

Ponosna Yvonne McGuinness poljubila supruga Cilliana Murphyja

Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia/Usa Today Network/ddp Usa/profimedia

Iako je glumac u stalnom usponu do svjetske slave u posljednjih nekoliko godina, Cillian je uspio održati skroman obiteljski život. "Moraš imati sigurno mjesto", kazao je u jednom intervjuu pa objasnio kako je to njemu njegova supruga.

Yvonne je imala ključnu ulogu u prilagodbi glumca na Hollywood, a da drži do obiteljskog života pokazuje i velika želja za ostvarivanjem u ulozi oca. "Najvažnije mi je bilo imati djecu i odgajati ih", kazao je glumac koju je svoju suprugu upoznao baš zbog svog glumačkog posla.

Cillian i Yvonne su se prvi put upoznali 1990-ih kada je on glumio u predstavi pod nazivom "Disco Pigs", koja govori o dvoje irskih tinejdžera te koja je kasnije adaptirana u film. Nakon uspješne izvedbe u Dublinu, predstava je potom prebačena u Edinburgh, London, Australiju i SAD, čime se uključila irska glazbenica Yvonne McGuinness.

image

Cillian Murphy

Ampas/Zuma Press/Profimedia/Ampas/zuma Press/profimedia

"Došla je s nama na turneju. Svi smo bili samo djeca koja pokušavaju pronaći svoj put", kazao je u davnom intervjuu. Yvonne je odrasla u Kilkennyju u Irskoj. Ujak joj je irski političar Jim McGuinness, a njezin djed Michael McGuinness također je navodno bio vijećnik s najdužim stažem u Kilkennyju od 1959. do 1999. godine.

Navodno se 2001. par preselio u London kako bi Yvonne mogla studirati za magisterij na Kraljevskom koledžu za umjetnost. Vjenčali su se 2004., kako kruže priče, u vinogradu Yvonnina oca u Francuskoj. Sljedeće su godine dobili sina Malachyja, a 2007. Arana. Iako je obitelj u to vrijeme živjela u Londonu, Cillian i Yvonne odlučili su se vratiti u Dublin podizati svoju obitelj.

Glumac je odbio preseliti se u SAD zbog posla. "Ne trebam živjeti u Los Angelesu. Bio bih predaleko od svoje obitelji - nikad ih ne bih vidio", objasnio je ponosni Irac.

image

Cillian Murphy i Yvonne McGuiness

Ampas/Zuma Press/Profimedia/Ampas/zuma Press/profimedia

Dok je Cillianova karijera vrtoglavo porasla u posljednja dva desetljeća, Yvonne je također stvarala kratke filmove i druga eksperimentalna umjetnička djela. Prošlog je ljeta Cillian otkrio da je Yvonneina ideja adaptirati roman Claire Keegan "Small Things Like These" u film.

Ovo je samo jedan od niza velikih događa na kojim je glumac spomenuo svoju obitelj i zahvalio joj se javno. Iako je priznao da se ne osjeća najugodnije na crvenih tepisima, otkrio je da mu je ove godine nešto lakše jer je uz njega njegova obitelj. "Žena i djeca bili su sa mnom. Bio bih idiot da ne uživam u tome", zaključio je.

image

Cillian Murphy s obitelji

A.m.p.a.s. Viathe Grosby Group/Grosby Group/Profimedia/A.m.p.a.s. Viathe Grosby Group/grosby Group/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. ožujak 2024 09:47