PRSTENOVI MOĆI

Fanovi su još nestrpljiviji: Objavljeni novi impresivni prizori iz najskuplje serije svih vremena

Prve epizode serije ‘Gospodar prstenova: Prstenovi moći‘ bit će objavljene na Amazon Primeu sljedećeg mjeseca

Prizor iz serije

 Screenshot YouTube

Obožavatelji ‘Gospodara prstenova‘ uskoro će gledati seriju nadahnutu proširenim bilješkama pisca J.R.R. Tolkiena "Prstenove moći", a za sada se moraju zadovoljiti s nekoliko impresivnih prizora koji ih samo čine nestrpljivijima.

Prve epizode serije "Gospodar prstenova: Prstenovi moći" bit će objavljene na Amazon Primeu sljedećeg mjeseca, a radnja je smještena tisućama godina prije trilogije Petera Jacksona koja je osvojila 11 Oscara. Također, kako piše britanski Mirror, "Prstenovi moći" bit će "najskuplja snimljena serija do sada".

image

Prizor iz serije

Screenshot YouTube

Na seriju se čeka prilično dugo. Naime, prva je najava stigla još 2017. godine, produkcija je konačno krenula 2020. godine, ali je pauzirana zbog pandemije covida-19.

Posljednji trailer, koji je objavljen u utorak uoči premijere serije, počinje epskom scenom bitke dok Galadriel govori: "Moj brat je dao svoj život loveći neprijatelja. Njegov zadatak sada je moj."

image

Prizor iz serije

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia

Dok Galadriel, koju glumi Morfydd Clark, ulazi u čamac odjevena u oklop i drži mač, može se čuti kako govori: “Stani uz mene. Naš susret nije bio slučajan.”

image

Prizor iz serije

Screenshot YouTube

Serija je smještena tisućama godina prije događaja iz poznatih knjiga "Hobbit" i "Gospodar prstenova" i pratit će događaje Tolkienova "Drugog doba" i kovanja slavnih prstenova.

Dok trailer nastavlja prikazivati ​​niz dramatičnih trenutaka, može se čuti glas koji govori: "Svatko od nas, svatko, mora odlučiti tko će biti."

Serija prati skupinu likova, poznatih i novih, dok se suočavaju s dugo strahovanim ponovnim pojavljivanjem zla u Međuzemlju. Od najmračnijih dubina Maglenih planina, preko veličanstvenih šuma vilenjačke prijestolnice Lindona i prekrasnog otočnog kraljevstva Númenor, pa sve do najudaljenijih dijelova karte, ova će kraljevstva i likovi isklesati nasljeđa koja će živjeti dugo nakon njih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 23:58