PETA SEZONA

Fanovi ‘Stranger Thingsa‘ uvjereni su da se u Netflixovu teaseru za novu sezonu krije važan trag: ‘Što ovo znači?‘

‘Oprostite zbog našeg nereda...‘, zagonetno su napisali u opisu objave na službenom X računu serije

Stranger Things teaser

 Screenshot Twitter (X)

‘Što ovo znači?‘ Obožavatelji serije ‘Stranger Things‘ ovih dana imaju upitnike iznad glave nakon što je Netflix objavio novi teaser za petu i posljednju sezonu popularne serije.

Iako je odgođena zbog štrajkova u Hollywoodu, vjerna baza fanova i dalje je žedna novih informacija o omiljenoj seriji. Netflix je ovog tjedna objavio novi teaser na X-u, a obožavatelji su odmah uočili jedan neobičan detalj.

Kratki isječak prikazuje ruševine unutar trgovačkog centra Starcourt, koji je bio glavna lokacija radnje iz treće sezone serije. U tim ruševinama posebno se ističe natpis ‘Scoop Ahoya‘, naziv slastičarnice u kojoj su Steve (Joe Keery) i Robin (Maya Hawke) radili zajedno.

Među ruševinama se također vidi i bijela ploča koju je Robin često koristila u trećoj sezoni.

"Oprostite zbog našeg nereda...", napisali su u opisu objave na službenom X računu serije.

Obožavatelji su se odmah bacili na rješavanje enigme i pokušavali su uočiti skrivene tragove. Neki tako smatraju da bljeskajuća svjetla na pokvarenom znaku slastičarnice sugeriraju da bi Morseova abeceda mogla imati važnu ulogu u sljedećoj sezoni. To ni ne bi bilo toliko čudno, s obzirom na to da su svjetla igrala ključnu ulogu u seriji te su bila sredstvo komunikacije između stvarnog svijeta i onog obrnutog, zastrašujućeg.

Kako se sve više gledatelja počelo pitati je li doista riječ o poruci, netko je napisao da to prema Morseovoj abecedi znači - BJEŽI.

Još uvijek nije posve sigurno krije li teaser zaista skriveni trag vezan uz prošlu sezonu ili ne, ali svima je postalo jasno da će Scoop Ahoya sigurno igrati važnu ulogu u nastavku serije.

Snimanje pete sezone serije ‘Stranger Things‘ trebalo je započeti u lipnju 2023., ali je odgođeno zbog štrajka Udruženja američkih pisaca (WGA).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 04:28