HIT REKLAMA

Fanovi složni - Beckhamovi su najbolji dio Super Bowla: Ostali budni cijelu noć da vide ovaj urnebes!

David i Victoria Beckham bili su u reklami za Uber Eats, a u kojoj su ‘zaboravili‘ u kojem je bendu Victoria bila

Victoria i David Beckham

 Screenshot/youtube/uber Eats/

Davida i Victoriju Beckham hvalili su gledatelji Super Bowla zbog njihove smiješne reklame za Uber Eats.

Bivši nogometaš (48) i njegova supruga, modna dizajnerica (49), prozvani su "najboljim dijelom" večeri, a nekoliko je obožavatelja reklo da se "još uvijek smiju" zbog šaljive reklame. Reklama polazi od toga da ako želite zapamtiti što Uber Eats nudi, morate zaboraviti nešto drugo i "napraviti malo mjesta u svom mozgu".

Također uključuje pojavljivanje zvijezda serije "Prijatelji" Jennifer Aniston i Davida Schwimmera, repera Jelly Rolla i pjevača Ushera. U reklami se vidi da ljudi zaboravljaju važne detalje, poput Jennifer koja se ne sjeća tko je David ili Jelly Rolla koji zaboravlja da ima tetovaže na licu.

image

David Beckham i Victoria Beckham

Chandan Khanna/Afp

Jedna scena prikazuje Beckhamove u njihovoj kuhinji.

"Sjećaš li se kad si bila Pepper Lady?", pitao je David svoju suprugu, bivšu Spice Girls.

"Nisu li to bile Cinnamon Sisters?", odgovara Victoria, koja nosi majicu s natpisom "Davidova žena".

"Basil Babes?", predlaže David.

"Paprika Girls", nastavlja Victoria, nakon čega joj se David ruga.

"Ne, to je apsurdno."

Fanovi su oduševljeni reklamom, posebno dijelom u kojem se šale Beckhamovi.

"Moj omiljeni par Victoria i David Beckham na #SuperBowl reklamama!", napisao je jedan obožavatelj.

"Nadam se da se i svi ostali još uvijek smiju Davidu Beckhamu koji je pitao je li Victoria nekada bila paprena djevojka", komentirao je drugi.

Reklame za Super Bowl postale su kulturni fenomen koji se veže uz finale prvenstva, a za reklame su često angažirane jako poznate zvijezde. Kompanije su izdvojile blizu 7 milijuna dolara po reklami za video od 30 sekundi u nadi da će iskoristiti vrijeme na televiziji.

Druge značajne reklame uključivale su Dunkin‘s reklamu u kojoj je glumio još jedan moćan par, Ben Affleck i Jennifer Lopez. Isječak prati kako Ben pokušava dospjeti na album J.Lo sa svojom grupom The DunKings koja uključuje Matta Damona i Toma Bradyja. Još jedna velika zvijezda koja se pojavila bila je Beyoncé koja je odletjela u svemir u reklami za Verizon. Arnold Schwarzenegger trudio se izgovoriti slogan Državne farme prije nego što Danny DeVito uskoči da spasi dan u još jednoj urnebesnoj reklami. Anthony Hopkins transformirao se u maskotu Wrexham A.F.C.-a, zmaja Wrexa, kako bi promovirao STōK Cold Brew Coffee.

Nadalje, Jenna Ortega pojavila se u reklami za Doritos, Kris Jenner se šalila sama sa sobom za Oreo, Scarlett Johannsson promovirala je M&Ms, a Aubrey Plaza ponovno se ujedinila sa svojim kolegom iz "Parkova i rekreacije" Nickom Offermanom za Mountain Dew.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 23:09