‘NEMA ZLE KRVI‘

Otkriveno zašto je Justin Bieber odbio Usherov poziv da nastupa s njim na Super Bowlu

Usher je pomogao Bieberu da stekne svjetsku slavu sa samo 13 godina, a zajedno su nastupali 2010. godine u pjesmi ‘Somebody to Love‘

Justin Bieber i Hailey

 Patrick T. Fallon/Afp

Prije velikog sportskog događaja, Super Bowla, na društvenim se mrežama nagađalo da će nastupati dugogodišnji Usherov prijatelj Justin Bieber. No, kako prenosi Page Six, Bieber je odbio nastupati na poluvremenu jer nije osjećao da treba nastupati.

Zato je pjevač, sa svojom suprugom Hailey, gledao nastup udobno smješten na stadionu Allegiant u Las Vegasu. "Nema zle krvi između Ushera i Justina. Justin jednostavno nije bio za to, nije to osjećao", objasnio je izvor pa dodao da je Usher dao sve od sebe da pokuša uvjeriti Biebera jer je htio stvoriti trenutak koji će odati počast njihovoj zajedničkoj povijesti.

image

Justin Bieber i Hailey

Michael Reaves/Getty Images Via Afp
image

Justin Bieber i Hailey

Patrick T. Fallon/Afp/Profimedia/Patrick T. Fallon/afp/profimedia

Kao što znamo, Usher je imao veliku ulogu u stvaranju brenda Bieber jer je pomogao mladom pjevaču da stekne svjetsku slavu sa samo 13 godina, a zajedno su nastupali 2010. godine u pjesmi "Somebody to Love". Bieber je 2019. godine progovorio o svojoj borbi s anksioznošću pa 2022. otkazao preostale datume svoje turneje "Justice".

Pjevaču je dijagnosticiran Ramsay Hunt sindrom koji, osim bolnog osipa, može izazvati i paralizu licu te gubitak sluha. Ipak ranije ovog mjeseca nastupio je uživo prvi put nakon više od godinu dana, na intimnoj svirci u Drake‘s History Clubu u Torontu uoči NHL All-Star Weekenda 2024.

image

Usher i H.E.R.

Timothy A. Clary/Afp

Usher je na poluvremenu Super Bowla nastupao uz Aliciu Keys i H.E.R., zajedno s Lil Jonom, Ludacrisom, Jermaineom Duprijem te Will.i.amom. Unatoč nekim lošim ocjenama Usherove izvedbe, gledalo ju je nešto više od 30 milijuna kućanstava, prema podacima objavljenim dan nakon velikog sportskog događaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:19