RIZIČAN STYLING

Izašla pred sve bez gaćica: Zendaya haljinom ukrala show, čak se i ocrtavao dio najintimnije zone

Zvijezda je uz minimalnu šminku i duge, puštene pramenove kose, koji su padali preko ramena, njegovala prirodni izgled

Zendaya

 Dimitrios Kambouris/Getty Images/Profimedia/Dimitrios Kambouris/getty Images/profimedia

Drugi dio filma "Dina" počeo je s premijernim prikazivanjem, a zvijezde ne prestaju privlačiti pozornost svojim modnim kombinacijama. Ponovno je Zendaya ta koja je privukla najviše pozornosti, ali ovaj put zato što se pojavila bez donjeg rublja, prenosi Daily Mail.

Zendaya je zasjala u raskošnoj bijeloj haljini s izrezom Stephanea Rollanda, ispod koje nije nosila donje rublje. Haljina je ukrašena zlatnim detaljima oko ruba, a glumačka zvijezda je uz minimalnu šminku i duge puštene pramenove kose, koji su padali preko ramena, njegovala prirodni izgled.

image

Zendaya

Dave Allocca/Starpix/Instar Images/Profimedia/Dave Allocca/starpix/instar Images/profimedia
image

Zendaya

Dimitrios Kambouris/Getty Images/Profimedia/Dimitrios Kambouris/getty Images/profimedia

Osim nje, zablistali su Thimothee Chalamet, Florence Pugh, Anya Taylor-Joy, Sofia Carson i Austin Butler. I prvi i drugi dio filma "Dina" temelji se na istoimenom romanu Franka Herberta, koji je izvorno objavljen 1965. Prvi je dio osvojio šest od deset Oscara za koje je bio nominiran, uključujući najbolju kinematografiju, najbolju originalnu glazbu i najbolji zvuk. Drugi se dio snimao od srpnja do prosinca prošle godine, a u kinima ga očekujemo u ožujku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:36