SVE JE U REDU

Drama slavnog komičara: Ujutro ljubljenje na Havajima, navečer prometna nesreća u Los Angelesu

Par koji se zaljubio na snimanju filma živi brzo. Srećom u izletanju s ceste nisu ozlijeđeni, a nisu bili ni pijani ni drogirani

Pete Davidson i Chase Sui Wonders na Havajima

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Komičar i glumac Pete Davidson, neslužbeni najveći holivudski zavodnik i njegova djevojka, glumica i model Chase Sui-Wonders, zvijezda serije ‘Generacija‘, doživjeli su prometnu nesreću i Los Angelesu. Kako je otkrio portal TMZ preko svojih policijskih izvora, njih su se dvoje ovog vikenda, u subotu oko 23 sata, vozili Beverly Hillsom. Pete je bio za upravljačem Mercedesa i jurili su poprilično brzo.

Iz nekog razloga, komičar je izgubio kontrolu nad vozilom i izletio s ceste. Pritom je srušio hidrant i na kraju udario u zid obližnje kuće. Travnjak oko kuće je izrovan.

Iako je po fotografijama koje je taj portal uspio pribaviti teško reći išta o razmjerima štete, oni tvrde da je ima i uvjereni su da će vlasnik tražiti solidnu svotu za nadoknadu štete. Svakako najvažniji podatak je da u nesreći nitko nije ozlijeđen. Također, prema prvim izvještajima, vozač nije bio pod utjecajem ni alkohola ni droge, a istraga okolnosti nesreće se nastavlja. Par službeno nije dao nikakvu izjavu o nesreći.

U američkim medijima fascinirani su činjenicom da su njih dvoje uopće bili u Los Angelesu jer su ih fotografi u subotu ujutro snimili kako uživaju u odmoru na Havajima, potpuno opušteni i vidno zaljubljeni. Par koji se upoznao na snimanju filma "Bodies Bodies Bodies" prošle godine ne suzdržava se od javnog pokazivanja svojih osjećaja. Davidson je, čini se, lako prebolio i Kim Kardashian i Emily Ratajkowski.

A s obzirom na to da let s otočja do Los Angelesa traje pet sati i više, par je očito ubrzo nakon plaže odjurio u zračnu luku, a zatim u večernji izlazak. Tu je i vremenska razlika - na Havajima je dva sata manje nego u Los Angelesu što ipak nije dovoljno da putnici osjete neki jaki jet lag.

Kako je prometna nesreća prošla bez posljedica, zafrkancija na Davidsonov račun i njegovu sposobnost da bude "posvuda" ne prestaje jer je on uspio u nedjelju biti i prezenter na dodjeli nagrada Kids‘ Choice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 02:25