PETEOVA TAJNA

Komičar koji serijski zavodi slavne ljepotice konačno progovorio o veličini svog penisa i zadovoljio znatiželju javnosti

Pitanje veličine Davidsonova penisa počelo je interesirati javnost nakon što je njegova bivša zaručnica Ariana Grande tvrdila da je dugačak ‘otprilike 25 cm‘

Pete Davidson i Kim Kardashian

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Komičar Pete Davidson napokon je zadovoljio znatiželju mnogih i progovorio o veličini svog penisa dok je gostovao u emisiji "The Breakfast Club". Dok je raspravljao o tome kako je došao do naslova svoje nove serije, "Bupkis", koja govori o "pojačanoj, fikcionaliziranoj verziji" komičareva stvarnog života, voditelj Charlamagne tha God pitao ga je je li ikad razmatrana "oda njegovom članu".

"Ne razumijem. Stvarno nije tako poseban. To je penis vrlo normalne veličine", sramežljivo je odgovorio 29-godišnji Davidson. "Nije ni preveliki, ni premali. Dovoljno je velik za uživanje, a nije toliko velik da bi boljelo, tako su mi bar rekli", dodao je komičar koji je dosad bio dio ekipe showa "Saturday Night Live", a od 6. svibnja u emisiju se vraća na velika vrata, prvi put u ulozi voditelja.

image

Pete Davidson

Jeff Bottari/Getty Images/Profimedia/Jeff Bottari/getty Images/profimedia

Kako bilo, 44-godišnji Charlamagne vidno je požalio što je otvorio tu temu pa se vrlo brzo prebacio na iduću. Samo pitanje veličine Davidsonova penisa počelo je interesirati javnost nakon što je njegova bivša zaručnica Ariana Grande tvrdila da je dugačak "otprilike 25 centimetara". Čak i kad su prekinuli u listopadu 2018., 29-godišnja pop zvijezda aludirala je kako komičar ima "veeeeelikog" u spotu za njezinu svojevrsnu himnu o prekidu "Thank U, Next".

image

Pete Davidson i Ariana Grande 2018.

Angela Weiss/Afp

"Zašto bi govorila da imam veliki penis? Zato da bi svaka djevojka koja vidi moj ku**c do kraja mog života bila razočarana?", šalio se Davidson u svom stand-up showu nakon prekida s Arianom Grande.

A jedna od onih koje nisu ostale razočarane je svakako Kim Kardashian koja je s Davidsonom u vezi lani provela devet mjeseci. Dapače, 42-godišnja Kardashian je priznala kako su glasine o veličini Davidsonova penisa ono što ju je u početku privuklo njemu. Čak je i ‘pseudo-zet‘ Kardashianki, Scott Disick, čuo ista šuškanja, pa se jednom prilikom obratio Kiminom tadašnjem dečku nazvavši ga "tripod", što je uvriježeni izraz za "muškarca s toliko velikim penisom, da se računa kao treća noga". I sama Kim javno se hvalila obitelji njihovim vrućim seksualnim životom tijekom njihova reality showa "The Kardashians".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:53