NIJE JU OMELO

Dok je on u zatvoru, ona radi: Supruga Justina Timberlakea ponaša se kao da se ništa nije dogodilo

Glumica Jessica Biel trenutno u New Yorku snima svoju nadolazeću seriju ‘The Better Sister‘ koja nastaje u suradnji s Amazonom...

Jessica Biel

 Spartano/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Spartano/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Glumica Jessica Biel, supruga pjevača Justina Timberlakea, predana je poslu bez obzira na nedaće koje su zahvatile njezina supruga. Biel je snimljena kako snima svoju nadolazeću seriju "The Better Sister" koja nastaje u suradnji s Amazonom, prenosi Daily Mail. Snimanje je bilo u New Yorku, nedaleko od Sag Harbora, mjesta gdje je policija privela njezina supruga nakon što je odbio alkotest.

image

Jessica Biel

Spartano/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Spartano/backgrid/backgrid Usa/profimedia
image

Jessica Biel

T.jackson/backgrid/backgrid Usa/profimedia/T.jackson/backgrid/backgrid Usa/profimedia
image

Justin Timberlake i njegov odvjetnik Ed Burke izlaze iz policijske postaje u Sag Harboru

-/instar Images/profimedia/-/instar Images/profimedia

Kako navode strani mediji, osim vožnje u alkoholiziranom stanju, pjevač nije poštivao prometne znakove i nije ostao u svojoj traci. Suđenje je zakazano za 26. srpnja, a Timberlake još uvijek planira održati svoja dva nastupa ovoga tjedna u Chicagu u sklopu svoje turneje koja je započela u travnju. Mnogi su do sada zadivljeni produkcijskom vrijednosti koncerata i same turneje.

Lebdeća platforma iznad pozornice samo je jedan upečatljivi element o kojem se govori. No, visoka produkcija znači i visoku cijena karata. Kako piše Daily Mail, najjeftinije ulaznice iznosile su 81 dolar, a one najbolje 5897 dolara. Iako pjevač planira nastupiti još dvije večeri u Chicagu, nije sigurno hoće li se koncerti u New Yorku stvarno održati.

image

Justin Timberlake

Papculture/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Papculture/backgrid/backgrid Usa/profimedia
image

Jessica Biel i Justin Timberlake

Xavier Collin/image Press Agency/The Mega Agency/Profimedia/Xavier Collin/image Press Agency/the Mega Agency/profimedia

Na cijelu situaciju nisu mogli ostati ravnodušni ni obožavatelji njegove bivše, pop pjevačice Britney Spears, koji su pjevača nazvali licemjernim jer je prije nekoliko godina on poticao Spears da prestane piti. Iako je Timberlake demantirao da je svoj govor 2007. na Brit Awardu bio usmjerio na pjevačicu, obožavatelji misle drugačije.

"Prestani piti! Znaš tko si. Tebi se obraćam. Postat ćeš neuredan. Mediji će reći nešto loše o tebi", kazao je tada.

Inače, Timberlake i Biel u braku su od 2012. godina, a zajedno imaju dva sina - šestogodišnjeg Silasa i četverogodišnjeg Phineasa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. lipanj 2024 08:26