NAKON UHIĆENJA

Odvjetnik Justina Timberlakea ne može dočekati suđenje: ‘Imat će puno toga za reći kada za to dođe vrijeme...‘

Pjevač je optužen, osim za vožnju u alkoholiziranom stanju, i za druga dva prometna prekršaja

Justin Timberlake i Ed Burke

 -/instar Images/profimedia/-/instar Images/profimedia

Ne prestaje se govoriti o pjevaču Justinu Timberlakeu i njegovoj vožnji u alkoholiziranom stanju, a sada se za Page Six oglasio i njegov odvjetnik. "Gospodin Burke se raduje obrani gospodina Timberlakea od ovih optužbi. Imat će puno toga za reći kada za to dođe vrijeme", izjavio je ured lokalnog državnog odvjetnika, Edwarda Burkea Jr.

image

Ed Burke

-/instar Images/profimedia/-/instar Images/profimedia

Kao što znamo, pjevač je optužen, osim za vožnju u alkoholiziranom stanju, i za druga dva prometna prekršaja. Timberlake se nije zaustavio na znaku stop te se nije držao u svojoj prometnoj traci. Inače, Burke je poznati odvjetnik, zastupao je Matta Lauera, Lizzie Grubman, Jasona Kidda i druge slavne klijente.

Sljedeće je Timberlakeovo suđenje zakazano za 26. srpnja, a Page Six prenosi da pjevač neće morati prisustvovati proceduralnom ročištu. Pjevač još uvijek planira održati svoja dva nastupa ovoga tjedna u Chicagu u sklopu svoje "The Forget Tomorrow" svjetske turneje koja je započela prije nekoliko mjeseci. No, iako mnogi vjeruju da će se održati i daljnji koncerti, još ništa nije sto posto potvrđeno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. lipanj 2024 08:26