‘NAJMUČNIJE ISKUSTVO‘

Britney Spears otkrila tajnu koju je skrivala 20 godina: ‘Ostala sam trudna s Justinom, natjerao me da pobacim!‘

- Trudnoća je bila iznenađenje, ali za mene ne i tragedija. Jako sam voljela Justina, piše Britney

Britney Spears i Justin Timberlake

 Fameflynet/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Fameflynet/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Britney Spears obožavateljima je otkrila da je bila trudna s Justinom Timberlakem. Tvrdi da ju je pjevač i tadašnji dečko prisilio na pobačaj ‘jer nije bio spreman biti otac’. Bolnu uspomenu skrivala je više od 20 godina, ali nakon rastave sa Samom Asgharijem odlučila je objaviti svoje memoare u kojima će otkriti kako je zaista izgledao život pop princeze.

Britney Spears i Justin Timberlake bili su u vezi od 1999. do 2002. godine. U svojim nadolazećim memoarima, The Woman In Me, Britney otkriva da je bila trudna pri kraju 2000. godine, kada su ona i Justin imali 19 godina. Ona je, kako otkriva knjiga, željela dijete i sanjala o obitelji s Timberlakeom, ali on ‘nije bio spreman za odgovornosti koje donosi uloga oca’.

‘Trudnoća je bila iznenađenje, ali za mene ne i tragedija. Jako sam voljela Justina. Uvijek sam željela da jednog dana zasnujemo obitelj zajedno. To je jednostavno bilo mnogo ranije nego što sam očekivala‘, napisala je Spears.

‘Justin mi je tada rekao da nismo spremni imati dijete jer smo premladi. Sigurna sam da će me ljudi mrziti zbog ovoga, ali na kraju sam pristala na pobačaj. Danas ne znam je li to bila ispravna odluka. Da je odluka bila prepuštena samo meni, nikad to ne bih učinila. Ali Justin je ipak bio taj koji je znao da ne želi biti otac’, otkrila je Britney.

Slavna pjevačica u memoarima opisuje i da je pobačaj bio njezino najmučnije životno iskustvo.

Kada se pojavila informacija da će Britney objaviti memoare, Justina je navodno uhvatila panika i zabrinutost zbog detalja koje bi mogla otkriti u knjizi.

‘Jako je znatiželjan što će ona otkriti o njihovoj vezi. To ga doslovno izjeda’ - rekao je izvor blizak pjevaču za Page Six.

Pjevačica je svojedobno rekla da je na početku veze s Timberlakeom bila djevica te da djevičanstvo želi izgubiti u braku s voljenom osobom. Memoare The Woman in Me Britney će objaviti 24. listopada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:37