NI NE SJEĆA SE

Britney o svom neslavnom 55-satnom braku: ‘Ma to sam ja iz dosade, a i bila sam pijana‘; On ima drugu priču

Dok Britney tvrdi da se u Vegasu vjenčala s prijateljem Jasonom Alexanderom iz zabave, on tvrdi da je bio zaljubljen u nju

Britney Spears i Jason Alexander

 Splash News/Splash/Profimedia/Splash News/Splash/Profimedia

Britney Spears (41) ispričala je priču o pijanstvu koje stoji iza njezinog neslavnog 55-satnog braka s prijateljem iz djetinjstva Jasonom Alexanderom. U svojim dugo iščekivanim memoarima „The Woman in Me“ Spears je otkrila da su se ona i Alexander odlučili vezati brakom nakon zajedničke pijane noći u Vegasu.

„Uopće se ne sjećam te večeri, ali prema onom što sam sklopila, on i ja smo se izležavali u hotelskoj sobi i ostali budni do kasno gledajući filmove… a zatim smo imali briljantnu ideju otići u Malu bijelu kapelicu u tri i trideset ujutro“, piše Britney, prenosi Time.

Priznala je kako je razlog vjenčanja s Alexanderom taj što im je oboje bilo dosadno, a ne zato što su bili jako zaljubljeni.

„Ljudi me pitaju jesam li ga voljela. Da razjasnimo: on i ja se nismo voljeli“, objasnila je.

image

Britney Spears

Matt Baron/shutterstock/

„Iskreno, bila sam jako pijana – i vjerojatno mi je bilo jako dosadno.“

Dok je pop princeza ovaj brak shvaćala neozbiljno od početka, njezina obitelj jest – pobrinuli su se da zna koliko su razočarani kad su izašle vijesti o njihovom vjenčanju.

„Napravili su preveliku stvar od nevine zabave. Svatko ima drugačiju perspektivu o tome, a ja to nisam shvaćala ozbiljno. Mislila sam da je ludo vjenčanje u Vegasu nešto što bi mogli napraviti kao šalu. A onda je došla moja obitelj i ponašala se kao da sam započela Treći svjetski rat. Plakala sam sve ostalo vrijeme koje sam bila u Las Vegasu“, prisjeća se pjevačica.

Spears također piše da ju je bijes njezine obitelji zbog te situacije naveo da shvati koliko žarko žele kontrolu nad njome.

„Shvatila sam: bilo je tu nešto u vezi toga što sam bila pod njihovom kontrolom i što nisam imala jaču vezu s nekim drugim, a to im je postalo vrlo važno.“

Brak s prijateljem iz djetinjstva zbog dosade je poništen i krenuli su svojim putem. Sve dok on nije pokušao prekinuti vjenčanje Britney i Sama Asgharija 2022. Nakon tog je Alexander optužen za teško upadanje na posjed, uhođenje i zlostavljanje.

image

Britney Spears, Sam Asghari

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Alexander je ranije ispričao svoju stranu priče o spontanom braku s pjevačicom u intervju za ABC News 2012. godine.

Tvrdio je da ga je Spears svojim privatnim avionom odvezla u Vegas i zanijekao da je to bilo zbog intimnog druženja.

„Bilo je to samo, znaš, prijatelj je pozvao prijatelja na izlet“, objasnio je. Otkrio je da je ideja o vjenčanju bila Britneyina nakon što su se zajedno drogirali. On je na njezinu ideju lako pristao.

Dok je s jedne strane za medije Britney negirala zaljubljenost, Alexander je priznao da je pristao iz ljubavi.

„Išao sam za svojim osjećajima“, prisjećao se. „Bio sam zaljubljen u nju. Osjećao sam i da ona osjeća isto.“

image

Jason Alexander

Profimedia/Profimedia

Dodao je kako je potpisao dokumente za razvod samo zato što je mislio da bi nekad ponovno mogli biti zajedno.

Ipak, Alexanderove želje se nisu ostvarile. Spears se udala za Kevina Federlinea samo nekoliko mjeseci nakon ovog kratkotrajnog braka. Dobila je s Federlineom dva sina, Seana Prestona i Jaydena Jamesa, prije nego što su se razveli 2007. Pjevačica se udala za Asgharija u lipnju 2022. nakon pet godina veze, a on je podnio zahtjev za razvod u kolovozu ove godine. Spearsini memoari izlaze 24. listopada, a između ostalog u njima je progovorila o svom zatočeništvu i navodnom pobačaju koji je imala dok je bila s Justinom Timberlakeom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 22:03