PRESRETNA JE

Bivša Bond djevojka (72): ‘Ma ništa ne staje nakon 60-e! Seks mi nikada nije bio bolji i strastveniji, John je iskusan‘

Također se našalila da je ‘bonus‘ kod seksa u starijoj životnoj dobi to što ne možete zatrudnjeti

Jane Seymour

 Profimedia/

Nekadašnja Bond djevojka, Jane Seymour (72) dokaz je da su godine samo broj. To najbolje potvrđuje njezin nedavni tekst objavljen u Cosmopolitanu, pod naslovom "Seks nakon šezdesete", u kojem navodi da nikad nije imala bolji seksualni život nego sad, sa svojim dečkom Johnom Zambettijem.

"Seks je sada divniji i strastveniji od svega što sam do sada doživjela jer je izgrađen na povjerenju, ljubavi i iskustvu", piše u svom eseju i nastavlja: "Sada poznajem sebe i svoje tijelo, a John je imao vlastitih iskustava - tako da to nije kao kad smo bili mlađi."

"Pretpostavljam da mlađe generacije danas prvo prakticiraju seks, a zatim kažu: ‘Oh, usput, pozdrav, kako si?‘ Što sam starija, to se više seks temelji na emocionalnoj intimnosti, na dijeljenju životnih uspona i padova s nekim - naših osjećaja, radosti, tuge, zajedničkih strasti i želja."

Seymour, koja se proslavila glumeći Bond djevojku u filmu "Live and Let Die" iz 1973., također je opovrgnula teoriju da seksualni život završava kako starimo.

image

James Bond, "Live and Let Die," - Roger Moore i Jane Seymour

The Hollywood Archive/Hollywood Archive/Profimedia/The Hollywood Archive/hollywood Archive/profimedia

"Vaš seksualni život ne mora završiti u 60. Na kraju dana, svi traže nešto zbog čega će im krv uzavrijeti u određenom dijelu tijela. Kad to shvatite, bit ćete sretni i zadovoljni", napisala je.

Također se našalila da je "bonus" kod seksa u starijoj životnoj dobi to što ne možete zatrudnjeti.

“Uistinu osjećam da su seks i intimnost bolji u mojim godinama nego ikada prije. Zapravo stojim iza toga. Morala sam biti sama nakon propalih brakova kako bih naučila kako ne izgubiti sebe i ostvariti se u tom seksualnom i romantičnom smislu", izjavila je glumica.

Inače, ova majka četvero djece udavala se četiri puta. Seymour je bila s Michaelom Attenboroughom između 1971. i 1973​, zatim s Geoffreyem Planerom ​od 1977. do 1978,​ Davidom Flynnom ​između 1981. i 1992. i Jamesom Keachom od 1993. do 2015.

Svoju djecu Katherine i Seana dobila je s Flynnom, a blizance Kristophera i Johna s Keachom.

image

Jane Seymour

Profimedia/

Zvijezda serije "Dr. Quinn, žena vrač" javno je otkrila da je u vezi sa Zambettijem u listopadu 2023., nakon što je podijelila fotografiju njihova poljupca na Instagramu.

"Nikada nisam bila sretnija", napisala je u opisu objave.

Priznala je i da se u prethodnim vezama često gubila te da se sada trudi staviti sebe na prvo mjesto. Zapravo, toliko je voljela sebe usrećiti da je uopće nije zanimao Zambetti kad su se prvi put sreli.

"Bila sam najsretnija, okružena prijateljima i obitelji - doslovno, mislim da sam ih ovaj put imala 16 u kući, od mojih sestara i njihovih muževa do rođaka, pa čak i svih unuka", objasnila je: "John je odmah bio izložen onome tko sam ja zapravo. Unatoč mojoj aktivnoj nezainteresiranosti za romansu u to vrijeme, on me i dalje cijenio i imao je privilegiju vidjeti moj život. Dopustila sam mu da postane dijelom moje skupine najdražih ljudi."

Izjavila je i da je njezin partner jako drag, vrlo inteligentan i pun podrške. "Svi koje poznajem ga vole, svi ga obožavaju", dodala je.

"Oboje smo tako sretni i jednostavno uživamo u činjenici da smo pronašli jedno drugo", izjavio je Zambetti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 15:03