STRADUN KAO HOLLYWOOD

Bezosova zaručnica zasjenila sve u Dubrovniku: ‘Nitko nije ni primijetio američku zvijezdu koja je bila s njima‘

Jeff Bezos s Lauren Sanchez obilazi jug Hrvatske, nakon Demi Moore pridružili su mu se Katty Perry, Orlando Bloom i Usher

Usher, nepoznata prijateljica, Katy Perry i Orlando Bloom

 Tonci Plazibat/cropix/

Prvi čovjek Amazona Jeff Bezos u društvu svoje zaručnice Lauren Sanchez, pjevačice Katy Perry i njezinog muža glumca Orlanda Blooma, pjevača Ushera, TV voditelja, autora i influencera Dereka Balsberga prošetao je dubrovačkim Stradunom, a do Dubrovnika su doplovili Jeffovom jahtom Kora. Cijelu fotogaleriju pogledajte ovdje.

image

Lauren Sanchez, Jeff Bezos, Derek Balsberg, Katy Perry, Orlando Bloom

Tonci Plazibat/Cropix
image

Jeff Bezos i njegova zaručnica Lauren Sanchez stigli su u Dubrovnik na svojoj jahti Kora u drustvu prijatelja medju kojima je i poznata pjevacica Katy Perry i njezin muž Orlando Bloom

Tonci Plazibat/Cropix

U Bezosovu društvu bila su i neka javnosti nepoznata lica, a s jednom takvom ljepoticom družio se Usher dok su uživali u ljepotama Dubrovnika.

image

Jeff Bezos i njegova zarucnica Lauren Sanchez stigli su u Dubrovnik u društvu poznatih prijatelja

Tonci Plazibat/Cropix

Prošetao je gradom u košulji šarenog uzorka, u bijelim hlačama, a dok je njegova prijateljica bila odjevena u bijelo i nosila zlatni nakit i crne sandale i torbicu.

Perry i Orlando uživali su u šetnji i druženju s prijateljima. Podsjećamo, par je imao turbulentan odnos s prekidima i mirenjima koji traje od 2016. kada su se upoznali na zabavi poslije dodjele Zlatnih globusa, a kliknuli su na prvu.

image

Katy Perry

Tonci Plazibat/Cropix
image

Društvo u Dubrovniku

Tonci Plazibat/Cropix

Bezosova superjahta Kora vrijedna je 500 milijuna dolara, a trenutačno je usidrena kod Elafitskih otoka u blizini Dubrovnika. Prije nekoliko dana na jahti je viđena i glumica Demi Moore.

image

Jahta Kora u našem moru

Tonci Plazibat/Cropix

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 17:16