UZBUDLJIVI NASTUPI

Veliko iznenađenje u ‘Masked singeru‘, ispod maske Galeba skrivao se proslavljeni glumac!

Uz brojne ovacije i glasno bodrenje Galeb je polako skidao svoju masku iza koje se skrivao - Emir Hadžihafizbegović!

Masked Singer - Galeb

 Goran Jakus

Preostalih šest maski večeras je zapalilo grandioznu pozornicu 'Masked Singera' svojim veselim i uzbudljivim nastupima, no iako su baš svi izazvali ovacije publike i detektiva, jedna je maska na kraju ipak morala otkriti svoj identitet i napustiti show.

Najluđa televizijska igra pogađanja se nastavlja, a novih šest poznatih faca, maskiranih od glave do pete i skrivenih iza malih remek-djela dizajnera Juraja Zigmana večeras se predstavilo svojim sjajnim izvedbama domaćih i stranih hitova.

Voditeljica Antonija Blaće na početku emisije pozdravila je publiku i detektive – Enisa Bešlagića, Idu Prester, Antoniju Mandić i Borka Perića.

Dobro raspoloženi detektivi već su prošli tjedan svima najavili da će njihovi odgovori biti i više nego kreativni, a smijeh do suza zagarantiran pa su i ovaj put spremno najavili: ''Vidjet ćemo kako će nam ići danas! Uzdamo se u sreću i u publiku!''

image

Ajkula Drakula

Goran Jakus

Antonija je uzbuđeno najavila prvi pjevački duel večeri pa na pozornicu pozvala Majku Zemlju i Ajkulu Drakulu. Već na prvi pogled detektivima je za oko zapela raskošna maska Majke Zemlje, dok su bili iznenađeni Ajkulinom visinom pa je mozganje krenulo.

''Volim kostime pa se furt presvlačim, a volim i po prirodi hoditi'', predstavila se Majka Zemlja pa izvela emotivnu skladbu 'Ima jedan svijet' grupe Stijene.

''Fenomenalan kostim! Ali ova vila na vrhu globusa, to mi nije jasno'', bio je zbunjen Enis, dok su Ida i Antonija priznale da ih je šokiralo što je Majka Zemlja žena: ''U videu se činilo da je muški glas!''

image

Antonija Blaće i Emir Hadžihafizbegović

Goran Jakus

Ida je priznala kako joj je prva na pamet pala političarka Mirela Holly, Borko se odlučio za opernu divu Valentinu Fijačko, a Enis se sjetio mlade pjevačice Ilme Karahmet.

Na redu je već bio Ajkula Drakula: ''Došao sam iz budućnosti, upisao sam se u vječnost i time se ponosim''. Ajkula je izveo pjesmu Daleke obale 'Ćulo se buć bać' i rasplesao publiku.

image

Galeb i Kiborg

Goran Jakus

''Ušla sam s tobom u taj ljetni đir, jako mi se sviđa kostim. I opet ću reći, ovo je netko jako visok'', kazala je Antonija Mandić.

''Bio sam u vašim cipelama, a vi u mojim niste'', dodao je još jedan trag o sebi Ajkula Drakula pa dodatno zbunio detektive. Enis se prisjetio priče o vječnosti iz uvodnog priloga pa to povezao s Hajdukom te zaključio da to mora biti Stipe Pletikosa. Borko je smatrao da je riječ o Željku Mavroviću, a Ida je predložila Antu Kotromanovića.

Uslijedilo je glasanje publike u studiju, a oni su odlučili da u ovom pjevačkom dvoboju pobjedu odnosi Majka Zemlja, dok će drugu priliku za prolazak dalje u još jednom nastupu tražiti Ajkula Drakula.

Antoniji Blaće na pozornici se prodružio novi par – rasplesani šarmer Galeb i moćni Kiborg.

''Moj ćaća je meni uvik govorija: 'Sine, u život moraš pošteno. Nemoj biti bitanga, završit ćeš ko onaj Ibro''', otkrio je svoj trag Galeb pa sve raznježio izvedbom Halidova hita 'Malo je, malo dana'.

''Jako živahan nastup za jednog galeba. Vidi se da Galeb voli scenu i da ima dobar odnos s publikom'', složili su se detktivi.

''Skoro nisam došao na audiciju'', ponudio je još jedan trag Galeb. Borko i Enis bili su zbunjeni, a Ida i Antonija dvoumile su se između Vedrana Mlikote i Mile Kekina.

image

Masked Singer - Galeb

Goran Jakus

Stiglo je i vrijeme za nastup fantastičnog Kiborga koji je prvo ispričao svoju priču: ''Ja sam spoj tehnologije i čovjeka, a vi gledate moje dnevnike. Tu sam da vam pokažem kako se iza oklopa i tvrdog diska skriva toplo srce''. Svojom moćnom izvedbom megahita Billie Eilish 'Bad Guy' Kiborg je užario studio, ali i oduševio detektive.

''Nastup vrh, senzacija! Svaka čast, glas vrhunski! Sama Billie Eilish je došla u studio. Bravo!'' nizale su se pohvale.

''Moj glas ide da je to Billie Eilish'', Antonija Mandić nije više željela pogađati. Ida je bila uvjerena da je riječ o Lidiji Bačić.

''To ne može biti nitko drugi osim Jadranke Kosor. Ona je Kiborg'', zaključio je Borko, a Enis je predložio Mojmiru Pastoričić.

Na redu je ponovno bila publika koja je svojim glasovima odlučila da dalje ide – Kiborg!

Posljednji pjevački duel večeri bio je rezerviran za glamuroznu Dalmatinku i simpatičnu Punjenu Papriku.

''Biti svoj na svome za mene je najvažnije, zato sam ja Punjena Paprika. Mater mi je riža s juga, meso je od starog Bosanca'', predstavila se Punjena Paprika, a zatim izvela TBF-ovog 'Veseljka'.

''Naša Punjena Paprika je 'skinula' Mladena fantastično, tako da ovo komotno može biti i Mladen Badovinac'', smatrala je Antonija Mandić.

''Bavio sam se mnogim sportovima, a zadržao sam samo neke'', dodala je Punjena Paprika i još više zbunila detektive. ''Jako mi baca na Zorana Šprajca'', zaključio je Borko, a u stopu ga je pratio Enis.

''Strastvena, temperamentna, emotivna, pričljiva… Da, to sam ja, Dalmatinka. Prava žena s juga. Pripremam vam iznenađenje'', otkrila je Dalmatinka, otpjevavši istoimeni Severinin hit.

image

Masked Singer - Kiborg

Goran Jakus

''Romantičan, predivan nastup… Ovo je Seve jedan kroz jedan. Ne znam tko bi drugi mogao ovako'', Ida je komentirala, dodavši da je ispod maske možda i neka vrhunska imitatorica.

''Baca mi na Seve jako, ali možda je to ljuta protivnica Jelena Rozga koja glumi da je Seve'', sve je nasmijao Borko.

Publika je ponovno dala svoj glas, a prolazak dalje zaslužila je Dalmatinka.

Ajkula Drakula, Galeb i Punjena Paprika zapjevali su još jednom u rundi 'Posljednja šansa', no samo dvije maske su mogle proći dalje, dok netko napušta show.

Ajkula Drakula ponovno je sve podigao na noge pjesmom 'Ja volim samo sebe' Psihomodo popa, a detektivi su svojim pokušajima otkrivanja dodali i Dina Rađu te Juricu Pađena.

Galeb je Mišinom 'Ti si pjesma moje duše' potvrdio status pravog performera, a među novim mogućim imenima pojavio se Ivan Rakitić.

image

Antonija Blaće

Goran Jakus

Punjena Paprika odrepala je Shaggyjev hit 'Boombastic', a neodlučni žiri prirodao je imena dvojice repera – Stoke i Nereda.

Pred publikom je bila finalna odluka večeri, a svojim su glasovima presudili da show večeras, nažalost, napušta – Galeb.

Uz brojne ovacije i glasno bodrenje Galeb je polako skidao svoju masku iza koje se skrivao – proslavljeni televizijski, kazališni i filmski glumac Emir Hadžihafizbegović!

''Velika mi je čast što sam ovdje, neobično mi je drago da sam dobio poziv za ovaj sjajan show, gore sjede moji sjajni prijatelji, publika je divna, kao i voditeljica. Želim se zahvaliti cijeloj ekipi RTL-a'', poručio je razdragani Emir za kraj pa još jednom izveo pjesmu 'Malo je, malo dana'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2022 10:03