TUGUJE

Vlatka Pokos otkrila da joj je ova godina bila posebno teška: ‘Izgubila sam sestru‘

‘Na ovim fotografijama, koje su snimljene 22. ožujka u mome rodnom gradu Salzburgu, izgledam jako tužno‘, napisala je

Vlatka Pokos

 

 Saša Burić /Cropix

Vlatka Pokos na svom je Instagram profilu čestitala Božić svojim pratiteljima pa se osvrnula na 2023. godinu. Podijelila je zašto je ova godina za nju teška, ali i na čemu je zahvalna.

"Božićni blagdani moji su najdraži, najljepši i najemotivniji blagdani... Od srca vam svima želim toplinu, ljubav i duševni mir", počela je Pokos, a svojim je pratiteljima zaželjela da budu okruženi ljubavlju znanih i neznanih prijatelja jer, kako je napisala, nekada nas stari prijatelji razočaraju, a u život uđe neko novo prijateljstvo, nova ljubav.

"Na ovim fotografijama, koje su snimljene 22. ožujka u mome rodnom gradu Salzburgu, izgledam jako tužno", priznala je pa se zahvalila prijateljima na ljubavi i pažnji koju su joj tada, na rođendan, pružili.

"Ova je godina za mene i moju obitelj bila jako teška i tužna. Izgubila sam sestru", napisala je na kraju objave. Prošle je godine otkrila da njezina sestra ima karcinom te da popularni show "Ples sa zvijezdama" nije bio primarni razlog njezina dolaska u Hrvatsku.

I u prethodnoj je objavi Pokos dala do znanja da je tužna zbog gubitka sestre pa su joj pratitelji u komentarima pokazali podršku. "Draga Vlatka, žao mi je zbog tvog gubitka", napisala joj je jedna pratiteljica.

Iako je, za Pokos, ovo težak period i iako je tužna, na fotografijama se pokušava osmjehnuti i ostati hrabra. Dodala je još u objavi da je zahvalna za zdravlje, topli dom, prijatelje, mir, tugu, radost, život te pozvala svoje pratitelje da i oni budu zahvalni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:49