ODUŠEVLJENA JE

Vlatka Pokos progovorila o svom novom životu u Irskoj: ‘Tamo živi meni najvažnija osoba na svijetu‘

‘Obožavam Irce, njihovu glazbu, kulturu i mentalitet‘, rekla je domaća zvijezda

Vlatka Pokos

 Instagram Vlatka Pokos/

Domaća zvijezda, Vlatka Pokos, otkrila je da se u Irsku i Irce zaljubila na prvi pogled. Povodom Megadance partyja u Areni Zagreb, gdje će nastupati, za Gloriju je progovorila o novom životu u Irskoj, nadolazećem nastupu i teškom gubitku koji je doživjela prošle godine.

"Irska je prekrasna zemlja, puna ljubaznih i radosnih ljudi. Oduševljena sam Ircima. Topli su i ljubazni, ali vrlo pristojni i civilizirani, imaju granice", kazala je Pokos pa Dublin usporedila sa Zagrebom jer se, zbog veličine grada, osjećala ondje kao kod kuće.

image

Vlatka Pokos

Saša Burić /Cropix

"Obožavam Irce, njihovu glazbu, kulturu i mentalitet", rekla je pa dodala da ju je ondje dovela njoj najvažnija osoba na svijetu. "U Irsku me dovela i činjenica da ovdje živi meni najvažnija osoba na svijetu, moja najmlađa sestra Ljubica koja mi je najbolja prijateljica i oslonac, a prema kojoj imam pomiješane sestrinsko-majčinske osjećaje jer je 11 godina mlađa od mene", objasnila je.

Poznato nam je da je Pokos nedavno objavila na Instagramu kako je izgubila sestru Mirjanu. "To je velika trauma s kojom se teško nositi", priznala je pa otkrila da će upravo njoj posvetiti svoj nastup. Osim glazbenih voda, Pokos pliva i u modnim. Radi za svjetski poznati brend, a poslu pristupa sa strašću i ljubavlju.

image

Vlatka Pokos

Saša Burić /Cropix

Ipak, ne žali ni za odlukom što je prihvatila sezonski posao u Hrvatskoj jer, kazala je, iako ne planira trajno ostati ovdje, uživa u posjetima. "Na Zapadu sam puno sretnija što ne znači da prilikom posjeta ne uživam u svemu onom što u Hrvatskoj volim. To su moji prijatelji, Zagreb i moja najdraža Dalmacija", zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 09:14