UPOZNALI SE U DUĆANU

Vedrana Rudan napisala tekst o navodnom razvodu i pronalasku nove mlađe ljubavi

‘Da, ovog ćemo utorka pripremiti svadbu u opatijskom parku, tamo pokraj crkvice. Nemojte nikome reći‘, napisala je rudan na svom blogu
Vedrana Rudan
 Srdjan Vrancic/Cropix

Književnica, novinarka i blogerica Vedrana Rudan (71) na svom blogu Rudan.info tvrdi da se rastala od svog supruga Ljubiše Drageljevića nakon 30 godina braka. Pratitelje na društvenim mrežama zamolila je pak za privatnost.

Književnica je objasnila da se od supruga odlučila razvesti nakon što su za vrijeme lockdowna provodili 24 sata dnevno zajedno i shvatili da imaju različite interese.

- Jednoga su dana rekli, nema korone. Otišla sam u grad i kupila sedam torbi i privjesak za ključeve, ručni rad, u obliku torbe. Popi*dio je. Rekao je da patim od torbatitisa. Moj, hvala bogu bivši muž, uvijek je bio duhovit kad je trebalo po meni sr***. Rekla sam: "Dosta! Dosta mi je tvojih pregleda, umireš od zdravlja, čovječe! Umjesto da se posvetiš meni ti dane provodiš u privatnim klinikama. Majmune, jedini si u gradu koji u privatnoj klinici imaš popust!. Odselio je u kuću pokojnih roditelja, ja sam ostala u našoj - napisala je Rudan, te iznenadila mnoge viješću da već ima u planu novo vjenčanje.

Njezin novi odabranik je mlađi od nje 16 godina, a otkrila je da je pun života i da su se zaljubili u dućanu. On je sebi kupovao ljubičaste cipele, a Vedrana je gledala u ljubičastu torbu.

image
Srdjan Vrancic/Cropix

- On, mislim, moj budući muž, sasvim je drugi čovjek. Od mene je mlađi šesnaest godina, svi muškarci stariji od mene su ili pokojni ili nepokretni ili čekaju u privatnim ambulantama na termin za mijenjanje oba kuka. Lik je pun života. Veseli se nogometu, voli pojesti i popiti, ne voli pesto, voli mene. Zaljubili smo se u jednoj prekrasnoj prodavaonici u Ulici Matije Gupca. On je sebi kupovao ljubičaste cipele, ja sam gledala u ljubičastu torbu.

„Super je torba“, rekao je. Već me godinama nitko ne vidi. Oduševila sam se. „Tvoje su cipele ludilo, koja slučajnost, iste su boje kao i moja torba.“ „Najbolje bi bilo da ih i ti kupiš pa da hodamo kroz život istim korakom.“ Kužite? Koja dobra baza. „Pa da hodamo kroz život istim korakom.“ Otišli smo k njemu doma na piće, ostalo je povijest.

Nikad neću zaboraviti to poslijepodne. Zadrijemala sam nakon seksa, boljela me svaka kost, ali me sreća anestezirala. Kad sam se probudila rekao mi je: „Gledao sam te kako spavaš. Imala si otvorena usta, izgledalo je kao da nebu pjevaš.“ Jebote! Nije spominjao vađenja krvi, analizu mokraće, boju krvi u stolici - otkrila je Rudan, te dodala da će se vjenčati u utorak u opatijskom parku pored crkve.

- Da, ovog ćemo utorka pripremiti svadbu u opatijskom parku, tamo pokraj crkvice. Nemojte nikome reći. On će na nogama imati one ljubičaste cipele koje sam mu kupila, kupila sam mu i ljubičasto odijelo na prugice i crnu košulju i zelenu kravatu na sitne točke, ja ću biti u crnoj vjenčanici koja će biti u skladu s njegovom košuljom – napisala je.

- Vjenčat ćemo se, neka to zaista ostane među nama, u crkvi. Nismo kršteni ni jedno ni drugo, svećenik je rekao, nema veze, platite novo zvono - zaključila je Rudan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. rujan 2023 14:57