ZNAKOVITA FOTOGRAFIJA

Vanna o ispadanju Sergeja iz ‘The Voicea‘: ‘U budućnosti mi nećete predbacivati zašto mu nisam dala...‘

Sergej je rekao da poštuje sve mentore, ali da njegovo srce pripada Vanni jer mu je bila mentorica u ‘Zvjezdicama‘ prije devet godina

Pjevačica Vanna

 /Instagram

"Sa Sergejem je sve zabavnije i na neku foru uspijeva i na one najobičnije stvari staviti svoj zlatni prah i učiniti da se ljudi oko njega osjećaju bolje nego obično", napisala je mentorica iz "The Voicea", Vanna, pa podijelila na svom Instagramu fotografiju na kojoj je Sergej Božić kada je bio dijete i jednu fotografiranu nedavno.

"Ali osim zabave, s ovim fotkama sam vam htjela ukazati na ono bitno, a to je: kao što vidite - postoji prošlost (iako se ja ne sjećam konkretno tog trenutka, da ne biste pomislili da postoji neka ‘tajna veza‘) i postoji sadašnjost. I ono što je najbitnije - postoji budućnost, ali je ne možemo pofotkati", stoji u objavi.

"No, ja je za Sergeja mogu zamisliti, možete li vi? Znam da možete i znam da želite biti dio te budućnosti davajući svoju podršku. U toj budućnosti više neće biti predbacivanja u stilu ‘Vanna, zašto mu nisi dala da pjeva to i to…‘ nego će nam trebati otvorena srca za glas i osobnost koji traži svoj put. Be there!", nastavila je.

Inače, Vanna je bila mentorica Sergeju u showu "Zvjezdice" 2015. godine. Sergej je svojom izvedbom u HRT-ovom showu "Još i danas zamiriše trešnja" rasplako publiku i dobio ovacije, no to mu nije osiguralo prolaz. U finale je prošao drugi Vannin kandidat, Martin Kosovac.

"I morat ću za kraj ponoviti što sam rekla prošle subote u polufinalu jer se bojim da su me opet pojele suze… Sergej je pri biranju svog mentora rekao da cijeni i poštuje sve mentore, ali da njegovo srce pripada Vanni…a za reći tako nešto pred svima, treba biti malo jači frajer nego što su ti neki spremni priznati. Sergej Božić, slay", zaključila je Vanna objavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 15:48