VOLI IH ‘DEMENTOR‘

Emotivna poruka Dina Jelusića pobjedniku ‘The Voicea‘ Martinu, a onda se obratio i Jakovu: ‘Ova dvojica...‘

Više od 138.000 glasova odlučilo je o sudbini finalista ovogodišnjeg ‘The Voicea‘

Martin Kosovec i Dino Jelusić

 Hrt/screenshot/

S čak 88.504 glasova publike, pobjednik ovogodišnje sezone HRT-ove hit emisije "The Voice" je 18-godišnji Martin Kosovec koji je publiku oduševio još na samom početku, a na pobjedi u napetom finalu čestitao mu je jedan od mentora - Dino Jelusić.

Dino se ubrzo nakon finala oglasio na društvenim mrežama te čestitao pobjedniku, a obratio se i članu svojeg tima, Jakovu Perušku Rihtaru, koji je završio na četvrtom mjestu.

image

Finalisti showa "The Voice Hrvatska": Jakov Peruško Rihtar, Martin Kosovec, Ana Širić i Luka Novokmet s mentorima Dinom Jelusićem, Davorom Gopcem, Damirom Urbanom i Vannom

/Hrt Press

- Ova dvojica. Martine, čestitke na pobjedi, što god da se kaže je suvišno, sve što si dotaknuo glasom u ovom showu je pretvoreno u zlato. Voli te tvoj dementor. Jakove, u jedan dan naučiti i izvježbati pjesmu i onako je otpjevati... To si mogao vrlo vjerojatno samo ti. Voli te tvoj mentor - napisao je Dino i istaknuo kako sada kad je show gotov se mogu nastaviti družiti u realnosti "bez ikakvih pritisaka i kompetitivnosti".

image

Dino Jelusić

Vanesa Pandzic/Cropix

- Sada morate pobijediti jedino samog sebe od jučer, ostalo je suvišno - zaključio je 31-godišnji pjevač.

image

Pobjednički performans Martina Kosovca

Screenshot/hrt/

Naime, više od 138.000 glasova odlučilo je o sudbini finalista ovogodišnjeg "The Voicea". Četvrto je mjesto zauzeo Jakov Peruško Richtar, a treće mjesto je pripalo Luki Novokmetu, bivšem nogometašu koji se prvi prijavio na ovogodišnji ‘Voice‘. Na drugom je mjestu Ana Širić, dok je pobjedio spomenuti Martin Kosovec koji je zaključio ovogodišnju emisiju izvedbom pjesme "Sjaj u tami".

image

Martin Kosovec

Dario Njavro/hrt/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 09:20