VJENČANJE U SPLITU

Tko je Ruben van Gucht, odabranik Blankina srca: Strastveni sportaš koji se zbog ‘posvećenosti poslu‘ lani razveo

Početkom travnja vezu s Blankom odlučno je opovrgnuo, pišu belgijski mediji

Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić

 Profimedia/CROPIX

Blanka Vlašić se udala, a krajem godine trebala bi roditi i sina. Ova vijest iznenadila je mnoge s obzirom na to da Blanka nije dala naslutiti da je u ozbiljnoj ljubavnoj vezi. No belgijski mediji pišu kako glasina o tome da su belgijski sportski voditelj i Blanka zajedno kruži već neko vrijeme.

Tamošnji portali naime pišu kako je posljednjih mjeseci Ruben Van Gucht često putovao u Hrvatsku i te da je redovito viđan u Splitu. Međutim početkom travnja vezu je odlučno opovrgnuo. Tada je rekao da je često putovao u Hrvatsku zbog 'novog projekta'.

'I ja sam čuo te glasine', kazao je tada. 'Ali između nas se zapravo ništa ne događa. Jednom sam išao kod Blanke na snimanje 'De Kleedkamera', to je bilo prije otprilike tri godine. Tada je nastala ideja za moj novi projekt, inspirirala me okolina. I da, poslije sam je opet kontaktirao u tom pogledu. I sada smo u kontaktu, a ponekad je posjetim kad sam tamo. Ali na prijateljskoj bazi je sve', kazao je tada za belgijske medije, međutim, nove fotografije kao i trudnoća dokazuju suprotno.

Van Gucht je inače strastveni biciklist koji redovito trči i maratone, a za sobom ima jedan propali brak za što je okrivio preveliku posvećenost poslu, pišu belgijski mediji.

Od Laurence Van Tongerloo razveo se u listopadu 2021. Zajedno su bili devet godina, od čega u braku sedam godina.

Atletičarka koja je prošle godine službeno objavila kraj karijere i sportski voditelj vjenčali su se prošlog ponedjeljka u Splitu u intimnom krugu bliskih osoba. Van Gucht je na ceremoniju navodno pozvao samo jednu osobu koja mu je ujedno bila i vjenčani kum, a radi se o njegovom menadžeru Paul De Geyteru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 09:19