LIJEPA PJEVAČICA

Rozga hvali Vjekoslavu Huljić, javila joj se Ella Dvornik: ‘Dobro gospođo, ja ostarila 32 godine, a ti...‘

Jelena Rozga izvela je pjesmu ‘Idi ti‘ na Melodijama Jadrana, za koju je stihove napisala Vjekoslava Huljić

Jelena Rozga

 Nikola Vilic/Cropix

Pjevačica Jelena Rozga premijerno je izvela svoju novu pjesmu ‘Idi ti‘ na Melodijama Jadrana, a snimkom pjesme pohvalila se i na društvenim mrežama te se zahvalila Vjekoslavi Huljić, koja je napisala stihove.

"Jučer sam premijerno na Melodijama Jadrana izvela pjesmu ‘Idi ti.‘ 27 godina radim s obitelji Huljić koji su za mene napisali velike pjesme, hitove, mega hitove, ali ‘Idi ti‘ je definitivno jedna od najljepših, ali i najtežih koje sam otpjevala u svojoj karijeri. Vjekoslava, ti si najveći pjesnik. ‘Srce nakit ne voli, treba tebe, trebaš mu da preživi...‘ Cijelu pjesmu pogledajte na mom YT kanalu, a vi mi pišite koji vam je najdraži dio pjesme", napisala je Jelena u opisu videa i oduševila svoje pratitelje.

image

Vjekoslava i Tonči Huljić i Jelena Rozga

Nikola Vilic/Cropix

Objavu je lajkalo više od 13 tisuća ljudi, a u komentarima joj se, među ostalima, javila i influencerica Ella Dvornik.

"Dobro gospođo, jel vi starite ikako???? Ja ostarila 32 godine, a ti ista od kad sam se rodila. Jel ta Vjekoslava Huljić neke napitke isto radi uz stihove????", napisala je Ella i na svoj komentar prikupila gotovo 300 lajkova istomišljenika. Fanovi pjevačice našalili su se da "nema Jele muža, to je tajna mladosti i očuvanog izgleda."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 04:06