CHARLES OTIŠAO MAMI

On bez nje otputovao u Englesku, više se ne prate ni na društvenim mrežama: Problemi u braku Elle Dvornik!?

Javnost je dodatno zaintrigirala činjenica da supružnici već duže ne objavljuju zajedničke fotografije

Charles i Ella

 Ante Čizmić/Cropix

Dok popularna influencerica Ella Dvornik i njena majka Danijela zajedno sa 6-godišnjom Balie Dee i trogodišnjom Lumi Wren uživaju na Braču, Ellin samozatajni suprug Charles Pearce odletio je daleko od svojih kćeri i partnerice.

Naime, 45-godišnji Charles trenutačno provodi vrijeme sa svojom majkom u u engleskom gradu Haslemere, a fotografiju je objavio uz emotivan opis.

- Pravi heroj se ne mjeri veličinom njegove snage, već snagom njegova srca. Moja majka - napisao je Charles te podsjetio brojne pratitelje ove britansko-hrvatske obitelji da već dulje vrijeme "kruže" glasine da Ella i Charles imaju problema u braku.

Javnost je dodatno zaintrigirala činjenica da supružnici već duže ne objavljuju zajedničke fotografije, a ne prate se ni na društvenim mrežama na kojima su itekako aktivni.

Prema pisanju 24sata, Ella je Charlesa zadnji put objavila na društvenim mrežama početkom rujna 2022. godine, a on nju krajem studenog iste godine. Zadnji put joj je javna podrška bio u svibnju prošle godine kada se natjecala u RTL-ovu showu "Masked Singer".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 21:30