ANTONIJA ŠOLA

Pjevačica planira vjenčanje u Vegasu, a komentira i Plenkovića i Milanovića: ‘Jedan je jako smiješan, drugi mi se ne sviđa‘

Dok ne smišlja planove za vjenčanje, Antonija piše i snima nove pjesme, a spremna je i za nešto novo

Antonija Šola u eteru Happy FM-a

 Happy Fm/

Upravo glazba spojila je simpatični glazbeni par - Antoniju Šolu i frontmena benda Ljubavnici Marija Regelja.

- Mario nam je nedavno bio u gostima i rekao je da tebe pitamo: kada će svadba? – upitao je voditelj Elvis Mehičić.

- O tome pišemo i pjevamo, pa moramo i pričati...kako ono ide od Rozge ona pjesma...Udajem se srećo moja ove subote, ali više nije moderno ni subotom...nego utorak, srijeda... - našalila se Antonija i slušateljima Happy FM-a otkrila da nije za velike i tradicionalne proslave.

image

Antonija Šola u eteru Happy FM-a

Happy Fm/

- Mi smo se dogovorili za vjenčanje u Las Vegasu, pošto sam ja fan Elvisa, planiramo Vegas. Problem nam je i što ja imam strah od letenja, ali neki tulum definitivno radimo - tvrdi Šola.

Dok ne smišlja planove za vjenčanje, Antonija piše i snima nove pjesme, a spremna je i za nešto novo.

- Ja sam uvijek za duet, jako volim suradnje, i autorske i pjevačke, tako da svakako bih voljela neki ženski duet, to nisam imala koliko se sjećam... Od naših s Lanom Jurčević, Vesnom Pisarović, Danijelom Martinović ili bilo bi fora, baš fora s Nedom Ukraden - ističe Antonija Šola.

image

Antonija Šola u eteru Happy FM-a

Happy Fm/

Iza nje su izazovne, ali i mnoge uspješne suradnje, od napisanih hitova za Tonija Cetinskog, Ninu Badrić, Danijelu Martinović, Zdravka Čolića, pa sve do najpoznatijih pjesama koje je otpjevao pokojni Toše Proeski. Zbog toga uživa poseban status u Makedoniji.

- Nitko nije prorok u svom selu, je li se tako nekako kaže? Uvijek te malo više vole malo dalje, tako da kada dođem u Makedoniju, obaviješten je predsjednik, vjerski poglavar, svi, čeka te auto s osiguranjem... - ispričala je.

image

Antonija Šola u eteru Happy FM-a

Happy Fm/

Jedan od najljepših nastupa u karijeri dogodio joj se upravo u Makedoniji, ispred 70 tisuća ljudi.

- Taj cijeli događaj je bio toliko divan, ja to često prepričavam. Tamo je bila i Josipa Lisac, Nina Badrić, Boris Novković, osjećaj je bio fantastičan, nestvaran, kao kada izađeš iz filma, pa se vratiš. Bilo je savršeno, još i sada se sjećam atmosfere u cijelom gradu, bio je Dan državnosti u Makedoniji.

Ekipa Happy FM-a gošći je zadala izazov da nabroji tri pozitivca i tri negativca s javne scene, malo je reći da je odgovorima iznenadila.

- Izbornik Dalić, predsjednik Milanović – smiješan je, jako je smiješan, i Danijela Martinović.

- Plenković mi se ne sviđa, Danijela Trbović nikad me nije pozvala u emisiju koju sada ima... I od negativnih još...Alen Prelec, moj načelnik. Mislim da može puno bolje voditi općinu, imam puno prigovora - od ceste, asfalta, kanalizacije... - zaključila je pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 21:42