GINA DAMJANOVIĆ

Mentorica u showu ‘Zvijezde pjevaju‘ objavila prvi album: ‘Ovo je moj novi početak‘

Nekadašnja pjevačica grupe Detour ovaj album odlučila je objaviti baš na svoj trideseti rođendan

Davor Jurkotić i Gina Damjanović

 Marko Todorov/Cropix

"Album ‘U mojim tajnim notama‘ priča je o ljubavi i hrabrosti. Album označava moj novi početak i obilježava razdoblje u kojem sam shvatila da je hrabrost da budem ranjiva moja najveća snaga. Da treba pokušati i pogriješiti i shvatiti kada zapravo nije greška u pitanju, već je ono najbolje što sam mogla dati u tom trenutku. Da stojim iza toga i pokušam se prihvatiti u mijenama koje život svaki dan donosi. U svojim tajnim notama to mogu napraviti potpuno iskreno i slobodno", kaže Gina Damjanović predstavljajući svoj prvi solistički album.

Nekadašnja pjevačica grupe Detour ovaj album odlučila je objaviti baš na svoj trideseti rođendan.

"Pjesme s ovog albuma su sve ono o čemu sam sanjala i sve što nisam mogla ni zamisliti", govori mentorica HTV-ova showa "Zvijezde pjevaju" koju svake subote na HTV1 gledamo u paru s riječkim glumcem i komičarom Davorom Jurkotićem.

Ove subote bit će posebno napeto jer će šest preostalih parova tog showa pjevati novi val i dance, ali će se za dodatni bod boriti i u duelu. Naime, nakon što izvedu pjesme zadanih žanrova, pred žiri će stati tri para koja čine plavi i tri para koja čine crveni tim, te se zajedničkom izvedbom pjesme "Dvije zvjezdice" boriti za dodatni bod žirija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 08:07