KRISTALI I ČIPKA

Marko Grubnić upozorio gledatelje na Maju Šuput: ‘Ovo nikako ne pokušavajte doma, bit će vam žao‘

Dakle, zaista se nismo štedjeli u ovoj priči, za ovu audicijsku emisiju. Naravno, to je Maja i to može samo Maja“, objasnio je stilist

Maja Šuput u Supertalentu

 Instagram/maja Šuput/

Dok je sav fokus žirija „Supertalenta“ na kandidatima, mnogim gledateljima nedjeljom navečer pogled bježi na živopisan žiri, između ostalog na nezaboravne odjevne kombinacije pjevačice i članice žirija Maje Šuput čiji stilist Marko Grubnić svake nedjelje oduševi gledatelje stajlinzima koje Maja nosi.

Prije sinoćnje emisije Maja je podijelila fotografiju novog stajlinga.

Za Novu TV Marko Grubnić objasnio je što je to njegova suradnica i prijateljica nosila.

„Iako se približavamo kraju audicijskih emisija, imamo ih još dvije, mi ne odustajemo od svega. Dakle, u ovom stajlingu imamo sve - od velike kose, do tokice sa mrežicom. Na mrežici su kristali, a imamo i rukavicu, doduše jednu, na koju su također postavljeni kristali. Haljina je napravljena djelomično od čipke, koja je inače sama po sebi raskošna i nekako dobro, moćno i zanimljivo izgleda na televiziji. Imamo čak i ogrlicu s kristalima... Dakle, zaista se nismo štedjeli u ovoj priči, za ovu audicijsku emisiju. Naravno, to je Maja i to može samo Maja“, objasnio je, pa je poslao i upozorenje.

„Poručio bih vašim čitateljima da to ne pokušavaju doma, jer moglo bi otići u krivom smjeru. Ima puno elemenata koji bi mogli otići u krivom smjeru, ali ovdje, za ovu emisiju, za ovaj show, za Maju, se sve skupa poklopilo kao dobro, sve super funkcionira“, kazao je o kompleksnom outfitu.

„Mi smo jedva čekali pokazati ovaj outfit!“ zaključio je uzbuđeno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 15:32