POTRAGA ZA TALENTIMA

Zagrepčanin Mato poručio Igoru Mešinu: ‘Pratim Supertalent od prve sezone - još kad si ti bio mlad!‘

Ove nedjelje gledatelji će imati priliku vidjeti posljednju audicijsku emisiju 10. sezone talent showa

Mato Horvat

 Luka Dubroja/

Potraga za talentima polako se bliži kraju, a ove nedjelje gledatelji će imati priliku vidjeti posljednju audicijsku emisiju 10. sezone Supertalenta. Na redu je dakle posljednjih dvanaest kandidata koji će ove nedjelje potražiti svoje mjesto u polufinalu jubilarne sezone Supertalenta. Na pozornici će se nizati plesne, glazbene i akrobatske toče, a pred žirijem će na koncu emisije biti teška odluka i konačan odabir polufinalista.

Iz obitelji koja se šest generacija bavi cirkusom dolazi Sheyen Caroli koja je prvi nastup održala sa samo pet godina.

- Odrastati u cirkusu je vrlo posebno i ekscentrično. Moje djetinjstvo je bilo roller coaster emocija – posebni trenuci, životinje i puno ljudi - govori Sheyen koja u svojim točkama voli koristiti opasne rekvizite koji njezin nastup čine još uzbudljivijim.

image

Sheyen Caroli

Luka Dubroja/

Zagrepčanin Mato Horvat koji Supertalent prati od malih nogu, ostvarit će svoj san i nastupiti pred četveročlanim žirijem. Prošle sezone dobio je priliku biti u publici i to baš u finalu, a da je uistinu vjerni fan ove emisije priznat će i Igoru Mešinu kojemu će poručiti:

- Pratim Supertalent od prve sezone – 2009., kada se počeo prikazivati. Još kad si ti bio mlad - kazat će Mešinu.

image

Mato Horvat

Luka Dubroja/

Među kandidatima pojavit će se Gordana i Marko, prijatelji koji nastupaju pod imenom Dvatromet. Odvjetnik i ekonomistica nakon radnog dana najradije se otisnu u ono što vole – glazbeni svijet. Njihov zajednički put počeo je slučajnim susretom i uspješno traje već godinama, a na Supertalentu će svojim duetom rasplesati žiri i publiku.

image

Dvatromet

Luka Dubroja/

Gledateljima će se predstaviti i trinaestogodišnji Andrej Čolaković koji točno zna što želi biti kad naraste – pjesnik. Ta želja počela se i ostvarivati jer je za prošli rođendan izdao knjigu pod nazivom ‘Što je starije koka ili jaje?‘ te je novac koji je zaradio od knjige darovao žrtvama potresa. Piše pjesme kad god stigne, a inspiraciju pronalazi u hrani, izletima, ljubavi i osjećajima.

image

Andrej Čolaković

Luka Dubroja/

Na pozornicu će po drugi put stati i jedan povratnik kojega će žiri odmah po dolasku prepoznati. Nastupom u prošloj sezoni simpatični Yogmani Kafle otkrio je novi talent s kojim sada dolazi spremniji no ikad. Puno toga se promijenilo u njegovu životu u zadnjih godinu dana, pa je tako uspio pobijediti i tremu. Siguran je da ovaj put neće biti straha jer je za podršku pozvao svoje prijatelje. Koji je talent Yogmani pripremio, hoće li se ovoga puta njegov nastup svidjeti žiriju te koji će još kandidati nastupiti u posljednjoj audicijskoj epizodi, ne propustite doznati večeras na Novoj TV!

image

Yogmani Kafle

Luka Dubroja/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 10:28